izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 18 آبان 1391 دوستان و همراهان لطفا به صفحه سایت در فیس بوک بپیوندید. http://www.facebook.com/pages/Tekla-BehsaStructures/105981046233018 به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 22 آبان 1391 تصمیم داریم مطالب متنوع و جالبی را در این صفحه منتشر کنیم. یکی از این مطالب، آگهی های استخدام خاص است. پس پیوستن به این صفحه، باعث خواهد شد که مطالب جدید و آگهی های استخدامی را روزانه در صفحه خود داشته باشید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 29 آبان 1391 من در صفحه فیس بوک، منتظر شما هستم. یه چند تا عکس جالب، خصوصا عکس مدل ریفورمر مجتمع فولادسازی را در این صفحه قرار داده ام. حتما بازدید نمایید و لایک هم فراموش نکنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 30 آبان 1391 با تشکر از صفحه خوبتون. بنده هم صفحه رو دیدم و لایک کردم و 3 تا عکس از نمونه های انجام شده رو گذاشتم که عموماً حول محورهای دایروی یا بیضی هستن. از شندین نظراتتون خوشحال میشم. با تشکر زیبائی به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد 13 اعضا عادی ارسال شده در 4 آذر 1391 جالب و دیدنی شده به امید روزهای پرشکوه تر برای شما عزیزان به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...