izadpanah 45 Administrators Posted 18 آبان 1391 دوستان و همراهان لطفا به صفحه سایت در فیس بوک بپیوندید. http://www.facebook.com/pages/Tekla-BehsaStructures/105981046233018 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 22 آبان 1391 تصمیم داریم مطالب متنوع و جالبی را در این صفحه منتشر کنیم. یکی از این مطالب، آگهی های استخدام خاص است. پس پیوستن به این صفحه، باعث خواهد شد که مطالب جدید و آگهی های استخدامی را روزانه در صفحه خود داشته باشید. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 29 آبان 1391 من در صفحه فیس بوک، منتظر شما هستم. یه چند تا عکس جالب، خصوصا عکس مدل ریفورمر مجتمع فولادسازی را در این صفحه قرار داده ام. حتما بازدید نمایید و لایک هم فراموش نکنید. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
زیبائی 22 Super Moderators Posted 30 آبان 1391 با تشکر از صفحه خوبتون. بنده هم صفحه رو دیدم و لایک کردم و 3 تا عکس از نمونه های انجام شده رو گذاشتم که عموماً حول محورهای دایروی یا بیضی هستن. از شندین نظراتتون خوشحال میشم. با تشکر زیبائی Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
محمد 13 Members Posted 4 آذر 1391 جالب و دیدنی شده به امید روزهای پرشکوه تر برای شما عزیزان Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...