amir0 9 Members Posted 14 آبان 1391 درود دوستان اگر ممکن است موس مناسب و با دوام که برای کار رسم شاپ هم کارایی داشته باشد معرفی کنید. ممنون Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
محمد 13 Members Posted 14 آبان 1391 موس مناسب دارای : DPI بالا باشه حرکت انشگت و راحتی مچ را داشته باشه کم صدا باشه به سایت فوق مراجعه کنید : http://www.aghighrayane.com/zalman-GM1.html http://www.aghighrayane.com/zalman-m300.html Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 14 آبان 1391 تکلا به فایل PDF با 17 صفحه توضیح در مورد موس 3D دارد که از قسمت پیوست می توانید دانلود و مطالعه نمایید. من خودم تا حالا بدنبال چنین موسی نبودم و از موجودیت آن در بازار بی اطلاع هستم. موس یه ابزار سلیقه ای است. بعضی ها دوست دارند جمع و جور باشد. بعضی ها نه. اما من خودم به شخصه ترجیح می دهم جمع و جور و حتما وایرلس باشد. password:www.shopdrawings.ir3D_MOUSE_USER_GUIDE.rar Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
janjani 7 Super Moderators Posted 14 آبان 1391 به نظر من باید حتما دابل کلیک نیز داشته باشد. چون در تکلا بسیار به ان نیاز است. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bk52 0 Members Posted 15 آبان 1391 تکلا به فایل PDF با 17 صفحه توضیح در مورد موس 3D دارد که از قسمت پیوست می توانید دانلود و مطالعه نمایید. من خودم تا حالا بدنبال چنین موسی نبودم و از موجودیت آن در بازار بی اطلاع هستم. موس یه ابزار سلیقه ای است. بعضی ها دوست دارند جمع و جور باشد. بعضی ها نه. اما من خودم به شخصه ترجیح می دهم جمع و جور و حتما وایرلس باشد. اگه ممكنه پسورد فايل زيپي كه در مورد موس 3D توضيح داده رو بزارين ممنون Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aramiss 28 Super Moderators Posted 15 آبان 1391 دوست عزیز پسورد به تاپیک مربوطه اضافه شد Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
amir0 9 Members Posted 6 آذر 1391 دوستان لطفا راهنمایی کتید در tekla از دکمه های موس چه استفاده ای میکنید؟چه دکمه هایی باید داشته باشه؟ Pan Double click ... میخوام موقع خرید حواسم باشه ماوسی بگیرم که بتونم در tekla همه عملیات را راحت انجام بدم. dpi 1000 کافیه؟ http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sculpt-touch-mouse/6PL-00003#details http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-mouse-5000/MGC-00001#details به تظرتون با موس اولی میشه Pan کرد؟ Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
زیبائی 22 Super Moderators Posted 6 آذر 1391 راستش بنده در این مدتی که از کامپیوتر و تکلا استفاده میکنم ، تا بحال نرم افزاری رو ندیدم که نیازی به موس خاصی داشته باشه ( بعضیا یه موس میخرن شبیه تانک که یه کیبورد کامل روشه !!!! برای اتوکد یا 3D Studio یا ...) اما با یه موس ساده با 2 تا کلیک چپ و راست و یه کلید Scroll برای من کفایت کرده و احساس نیازی به موسی که فقط 6 ماه طول بکشه تا بفهمم کدوم دکمه چیکار میکنه نداشتم ! اما در مجموع یه وسیله ی سلیقه ای هستش و هرکسی آزاده هر انتخابی بکنه ! تمت اگه من جای شما باشم بیشتر از 10000 تومان بابت یه موس هزینه نمیکنم. (معمولن حرفه ای ها بیشتر با کیبورد کار میکنن تا موس - من خودم جزوشون نیستم لااقل در تکلا اما در اتوکد من بیشتر با کیبورد کار میکنم تا موس - ) با تشکر زیبائی Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 6 آذر 1391 البته تکلا و اتوکد قابل مقایسه نیست. اتوکد و کلیدهای میانبرش ملکه ذهن شده. اما کلیدهای میانبر تکلا، خیلی ملکه ذهن نیستند. تو اتوکد یه M تایپ می کنی برای Move اما تو تکلا بعضی از دستورات خیلی راحت از طریق موس قابل دسترسی است پس در زمان کار با تکلا، موس بیشتر درگیره و معمولا این موسهای 10 15 هزار تومانی زیر دست من بیشتر از دو ماه دوام نمی آورند. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
nasiri 7 Members Posted 6 آذر 1391 به نظر من موس خیلی تاثیر داره من از A4TECH G10-770F WIRELESSاستفاده میکنم و راضیم Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pirooz 3 Members Posted 26 آذر 1391 من خودم موسي كه رو لپ تاپ گرفتم ازش خيلي راضيم . Gaming Mouse هست با 3000 DPI . انعطاف خوبي داره . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Saeed Aslani 23 Super Moderators Posted 26 آذر 1391 بهترین موس 3d Connexion است که من هرچی گشتم تو بازار ایران نبود .یک سایت ایرانی ، فروش اینترنتی داشت اما محصولش تموم شده بود. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...