izadpanah 45 Administrators Posted 8 اردیبهشت 1391 در این تالار سعی می شود که روشهای ساخت و نصب قطعات فلزی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد. به امید خدا و با همکاری دوستان، در این انجمن بهترین و ساده ترین روشها برای ساخت قطعات بیان می گردد. همچنین ماشین آلات و ابزار آلات جدید مورد استفاده در ساخت قطعات فلزی در این تالار معرفی می گردند و در صورتیکه دوستان نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در نحوه کار آنها داشته باشند، با استفاده از خرد جمعی و تبادل نظر، نیاز آنها مرتفع خواهد شد. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
محمد 13 Members Posted 20 تیر 1391 سلام. امیدوارم با پیشنهادات دوستانی مثل شما که سعی در پیشرفت وارتقاع و تولید امری مهم آن هم اسکلت بتوانیم استفاده کنیم. من هم سعی دارم اندک تجربه خودم را در اختیار دوستان بگذارم Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 20 تیر 1391 مهندس محمد بسیار خرسند خواهیم شد که ما را در این امر یاری نمایید. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...