izadpanah 45 Administrators Posted 16 مرداد 1391 اگر بعد از تکمیل ستون باکس (قبل از ارسال به محل و یا حتی درحین نصب) متوجه شویم که اتصالی گیرداری به اشتباه مفصلی در نظر گرفته شده است، برای اصلاح اتصال و خصوصا ایجاد ورق پیوستگی چه اقدامی باید انجام داد؟ Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
محمد 13 Members Posted 17 مرداد 1391 سلام مهندس اوه اوه عجب اشتباهی تا حالا برخورد نداشتم خوبه که آشنا بشم Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aramiss 28 Super Moderators Posted 17 مرداد 1391 گیردار بودن را با تعبیه ورق روسری(کله گاوی ) و انجام جوش نفوذی به تیر می توان مرتفع کرد و جهت اطمینان از لچکی زیر زیر سری یا نبشی اتصال مفصلی آن تقویت نمود البته ابعاد و ضخامت ورقها باید بر اساس محاسبات انجام بگیرد فقط یک مشکل می مونه اونم ورقهای پیوستگی که چگونه می توان اونو اعمال کرد البته این مشکل کمتر پیش می آید که اتصال مفصلی بجای گیردار استفاده شود اما در کارگاه امکان دارد ورقهای پیوستگی داخل ستون را فراموش کنند یا عمدا ایجاد نکنند که به نظر من با ایجاد استیفنر هایی مثل شکل زیر بشه برطرف کرد 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 17 مرداد 1391 مهندس جان مشخصه شما برای ارائه پاسخ و راه حلها واقعا زمان می گذارید. من به شخصه از شما سپاسگزارم. واقعیت من این مورد را نمی دانستم چگونه بنویسم که واضح و قابل فهم باشد، اما شما با این عکس به زیبایی پاسخ ثابل فهمی ارائه دادید. در واقع در این حالت خاصیت ورق پیوستگی به جای اینکه در داخل ستون ایجاد گردد، بصورت خارجی ایجاد می گردد. به نظر من چنین نوار تسمه ای بزرگ در بیرون هم ضرورتا لازم نیست و می توان نوار تسمه ای را از بیرون به ستون باکس جوش داد. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...