izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 28 اسفند 1391 دو قدم مانده به خندیدن برگ یک نفس مانده به ذوق گل سرخ چشم در چشم بهاری دیگر تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان یک سبد عاطفه دارم همه ارزانی تان . . . دوستان و همراهان همیشگی عید نوروز بر شما مبارک به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 28 اسفند 1391 من هم تبریک میگم سال نو رو -- -الهی هر کی زن میخاد چی؟ بهش برســـــــــــــــــــــــــــــه الهی هرکی محبت میخاد بهش برسه الهی هرکی خونه میخاد بهش برسه الهی هرکی پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــول میخاد بهش برســــــــــــــــــــــــه الهی مهندس ایز پناه مون خسته نباشه الهی همه بچه های سایت خسته نباشن الهی نستینگ تکلا قفلش باز بشه الهی من بتونم کاستم کامپوننتو بترکونم الهی روی گل همتونو من بتونم ببینم الهی که همیشه همگی پا برجا باشییممممممممم 1000000 سال با خانواده من همین جا معذرت میخام اگر شرکت نکردم توی آخرین مبحث سایت -- مشکلی پیش اومد که نتونستم بیام - جدای مشکل سایت که چندین هفتست که باز نمیشهه به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 28 اسفند 1391 امیدوارم سالی سرشار از امید و سلامتی در پیش رو داشته باشید که بدون امید و سلامتی زندگی معنایی نخواهد داشت. نوروز باستانی و ایرانی بر همه ی ایرانیان خجسته باد. من هم تبریک میگم سال نو رو -- -الهی هر کی زن میخاد چی؟ بهش برســـــــــــــــــــــــــــــه الهی هرکی محبت میخاد بهش برسه الهی هرکی خونه میخاد بهش برسه الهی هرکی پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــول میخاد بهش برســــــــــــــــــــــــه الهی مهندس ایز پناه مون خسته نباشه الهی همه بچه های سایت خسته نباشن الهی نستینگ تکلا قفلش باز بشه الهی من بتونم کاستم کامپوننتو بترکونم الهی روی گل همتونو من بتونم ببینم الهی که همیشه همگی پا برجا باشییممممممممم 1000000 سال با خانواده من همین جا معذرت میخام اگر شرکت نکردم توی آخرین مبحث سایت -- مشکلی پیش اومد که نتونستم بیام - جدای مشکل سایت که چندین هفتست که باز نمیشهه رادمهر جان مگه نستینگ تکلا قفله ؟! از نستینگ نسخه ی 13 استفاده کن. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 28 اسفند 1391 انشالله مگه فقط 15 روز فعال نیستش؟ منظورم این بود کلا آزاد بشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samadi 8 اعضا عادی ارسال شده در 29 اسفند 1391 بهار آمد که تا گل باز گردد / سرود زندگی آغاز گردد بهار آمد که دل آرام گیرد / ز درد و غصه ها فرجام گیرد فرا رسیدن بهار رو به همه تبریک می گم امیدوارم سال جدیدی که پیش رو دارن عزیزان براشون سرشار از آرامش خاطر باشه . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DAVOOD. 13 کاربران ویژه ارسال شده در 29 اسفند 1391 سال نو مبارک . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-MAHDAVI 13 کاربران ویژه ارسال شده در 29 اسفند 1391 نوروز بر تمام مهندسان عزیز مبارک امیدوارم همیشه سلامت و خندان باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed Aslani 23 مدیران تالار ارسال شده در 29 اسفند 1391 بهار یک نقطه دارد نقطه آغاز بهار زندگیتان بی انتها باد سال نو بر همه دوستان عزیز تبریک و شاد باش. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasiri 7 اعضا عادی ارسال شده در 30 اسفند 1391 [size=large]نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی....سال نو مبارک[/size] به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza 12 نوشتاری ارسال شده در 1 فروردین 1392 ستاره بختتان بالا سپیده صبحتان تابناک سایه عمرتان بلند ساز زندگیتان کوک سرزمین دلتان سبز سال جدید مبارک به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pirooz 3 اعضا عادی ارسال شده در 2 فروردین 1392 بنده هم عيدو به همه تبريك ميگم . بابت غبيبت عذر ميخوام .يه مدت سايت برام باز نشد بعدشم كه سايت اوكي شد اينترنتم خراب شد . اميدوارم سالي پر بركت داشته باشيد . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد 13 اعضا عادی ارسال شده در 15 فروردین 1392 آقا قبول دارم دیرهء ولی هروزتان نوروز ء نوروزتان پیروز (فامیل دور) به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...