izadpanah 45 Administrators Posted 28 اسفند 1391 دو قدم مانده به خندیدن برگ یک نفس مانده به ذوق گل سرخ چشم در چشم بهاری دیگر تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان یک سبد عاطفه دارم همه ارزانی تان . . . دوستان و همراهان همیشگی عید نوروز بر شما مبارک Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Radmehr 17 Members Posted 28 اسفند 1391 من هم تبریک میگم سال نو رو -- -الهی هر کی زن میخاد چی؟ بهش برســـــــــــــــــــــــــــــه الهی هرکی محبت میخاد بهش برسه الهی هرکی خونه میخاد بهش برسه الهی هرکی پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــول میخاد بهش برســــــــــــــــــــــــه الهی مهندس ایز پناه مون خسته نباشه الهی همه بچه های سایت خسته نباشن الهی نستینگ تکلا قفلش باز بشه الهی من بتونم کاستم کامپوننتو بترکونم الهی روی گل همتونو من بتونم ببینم الهی که همیشه همگی پا برجا باشییممممممممم 1000000 سال با خانواده من همین جا معذرت میخام اگر شرکت نکردم توی آخرین مبحث سایت -- مشکلی پیش اومد که نتونستم بیام - جدای مشکل سایت که چندین هفتست که باز نمیشهه Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
زیبائی 22 Super Moderators Posted 28 اسفند 1391 امیدوارم سالی سرشار از امید و سلامتی در پیش رو داشته باشید که بدون امید و سلامتی زندگی معنایی نخواهد داشت. نوروز باستانی و ایرانی بر همه ی ایرانیان خجسته باد. من هم تبریک میگم سال نو رو -- -الهی هر کی زن میخاد چی؟ بهش برســـــــــــــــــــــــــــــه الهی هرکی محبت میخاد بهش برسه الهی هرکی خونه میخاد بهش برسه الهی هرکی پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــول میخاد بهش برســــــــــــــــــــــــه الهی مهندس ایز پناه مون خسته نباشه الهی همه بچه های سایت خسته نباشن الهی نستینگ تکلا قفلش باز بشه الهی من بتونم کاستم کامپوننتو بترکونم الهی روی گل همتونو من بتونم ببینم الهی که همیشه همگی پا برجا باشییممممممممم 1000000 سال با خانواده من همین جا معذرت میخام اگر شرکت نکردم توی آخرین مبحث سایت -- مشکلی پیش اومد که نتونستم بیام - جدای مشکل سایت که چندین هفتست که باز نمیشهه رادمهر جان مگه نستینگ تکلا قفله ؟! از نستینگ نسخه ی 13 استفاده کن. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Radmehr 17 Members Posted 28 اسفند 1391 انشالله مگه فقط 15 روز فعال نیستش؟ منظورم این بود کلا آزاد بشه Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
samadi 8 Members Posted 29 اسفند 1391 بهار آمد که تا گل باز گردد / سرود زندگی آغاز گردد بهار آمد که دل آرام گیرد / ز درد و غصه ها فرجام گیرد فرا رسیدن بهار رو به همه تبریک می گم امیدوارم سال جدیدی که پیش رو دارن عزیزان براشون سرشار از آرامش خاطر باشه . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVOOD. 13 VIP Posted 29 اسفند 1391 سال نو مبارک . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
M-MAHDAVI 13 VIP Posted 29 اسفند 1391 نوروز بر تمام مهندسان عزیز مبارک امیدوارم همیشه سلامت و خندان باشید Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Saeed Aslani 23 Super Moderators Posted 29 اسفند 1391 بهار یک نقطه دارد نقطه آغاز بهار زندگیتان بی انتها باد سال نو بر همه دوستان عزیز تبریک و شاد باش. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
nasiri 7 Members Posted 30 اسفند 1391 [size=large]نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی....سال نو مبارک[/size] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alireza 12 Neveshtari Posted 1 فروردین 1392 ستاره بختتان بالا سپیده صبحتان تابناک سایه عمرتان بلند ساز زندگیتان کوک سرزمین دلتان سبز سال جدید مبارک Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pirooz 3 Members Posted 2 فروردین 1392 بنده هم عيدو به همه تبريك ميگم . بابت غبيبت عذر ميخوام .يه مدت سايت برام باز نشد بعدشم كه سايت اوكي شد اينترنتم خراب شد . اميدوارم سالي پر بركت داشته باشيد . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
محمد 13 Members Posted 15 فروردین 1392 آقا قبول دارم دیرهء ولی هروزتان نوروز ء نوروزتان پیروز (فامیل دور) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...