janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 28 فروردین 1393 اینجاست که اهمیت فرمول نویسی در تمپلیت ها مشحص میشه... به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 30 فروردین 1393 این سه نقطه هات خیلی جالبه مهندس جان جانی !!!!!! در ضمن جواب سوال رو پیدا کردم .بدون نیاز به هیچ گونه فرمول نویسی. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 31 فروردین 1393 این علامت تعجب های شما هم خیلی جالبه آقای رادمهر... گدشته از شوخی به کمک تمپلیتها کارهای بسیار جالبی میشه انجام داد در صورتی که 90% از تکلا کارها حتی فرمول نویسیش رو هم بلد نیستند. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 31 فروردین 1393 ایول - خیلی باحال بود . دمت گرم منم موافقم باهات . یه زمانی خیلی درگیر کاستوم کامپوننت بودم کلا چیزی بلد نبودم . اما یه منبعی پیدا کردم که حسابی مارو راه انداخت. مطمنا اگر منبعی درباره فورمول نویسی در محیط نقشه گیری باشه اون 90 % میرن طرفش نه؟ هرجند خود تمپلت ها یه پا آموزشن به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 1 اردیبهشت 1393 سلام بر همکاران و دوستان . دوباره من توی تکلا نقشه ها رو فارسی میدم . معمولا از تو تکلا پرینت میکردم . اما مدتیه از توی اتو کد پرینت میگیرم. اما چند روزه این مشکل پیش اومده و قبلا اینطور نبود !!! نقشه ها رو تو اتود کد باز میکنم اصلا فونت ها خونده نمیشه. تکلای من 18 --32bit هستش . و فونت توی تکلا time new romance اینم عکسش. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 2 اردیبهشت 1393 این علامت تعجب های شما هم خیلی جالبه آقای رادمهر... گدشته از شوخی به کمک تمپلیتها کارهای بسیار جالبی میشه انجام داد در صورتی که 90% از تکلا کارها حتی فرمول نویسیش رو هم بلد نیستند. سلام خسته نباشید ، مهندس جانجانی بنده هم جزو همون 90% هستم متاسفانه ، میخواستم اگه میشه اطفی بفرمایید. یه گزارش ریزمتره میخوام که خیلی خلاصه متریال لیست رو بهم بده. بعنوان مثال نیاد تمام IPE 160 ها رو لیست بکنه و در انتها طول و وزن رو جمع بزنه. فقط بنویسه : IPE160 = 12000 متر و البته این قابلیت رو هم داشته باشه که همه ی ورقها رو هم به همین ترتیب بده. میدونید که پلیت رو به دو روش میشه ایجاد کرد ، یکی با کانتور پلیت و دیگری با استفاده از دستور تیر که برای ورق 8 در اولی پروفیل به صورت : PL8 و در دومی به صورت PL x*8 لیست میشه. و این تمپلیت باید بتونه این دو رو با هم جمع بزنه و در نهایت بگه : PL 8 = 3000 kg میدونم که این یه تمپلیت نیست و یه گزارشه اما تا جایی که میدونم تفاوت زیادی در فرمولهای تمپلیت و ریپورت وجود نداره. البته اگر وقتش رو داشتید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 2 اردیبهشت 1393 مهندس رادمهر راه حل را پیدا کردی اما اگر یافته هایت را یه کوچلو وقت بگذاری و بنویسی خالی از لطف نخواهد بود- با سپاس فراوان به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 2 اردیبهشت 1393 اینم یه اسپشیال تمپلیت داغ داغ مخصوص جناب مهندس زیبایی... http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=2d73c7285fa402c089966e81356617b9 به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 3 اردیبهشت 1393 سلام . چرا که نـــــــــــــــه !! من تنها راه حلی که پیدا کردم استفاده از قابلیت key plan بودش . وقتی ما این قابلیت رو load میکنیم از ما میپرسه کدام تراز ارتفاعی رو مد نظر داری؟ که باید انتخاب بشه. فرضا اسمبلی ستون ما تو طبقه هشتم هستش باید پلان تراز همون طبقه رو لود کنیم. تا کار کنه خوب . مشکلش اینجاست که باید select کردن اسمبلی ها هم برای نقشه گیری بر اساس طبقه باشه !! تا ئاسه همه اسمبلی ها این قابلیت ایجاد بشه شایدم راه ساده تر وجود داشته باشه. دوستان به مشکل فونت بر نخئردید ؟ که عرض کردم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 4 اردیبهشت 1393 سلام مجدد و سپاس از وقتی که گذاشتید. مهندس جان شما به مورد مهمی که اشاره کردم توجه نکردید متاسفانه که دقیقا هم همون نکته نیاز به فرمول نویسی و خلاقیت داره ، چون این تمپلیتی که ارائه فرمودید ، همون گزارشهایی هستش که در تکلا به صورت پیش فرض موجوده و کافیه با تمپلیت ادیتور چند سطرش رو حذف کرد و به این نتیجه رسید. نکته مهم و کلیدی گزارش پلیتها هستش !!! گزارش باید بگه PL8 5000KG PL10 3000 KG PL15 14000 KG . . . نه به این صورت : PL450x8 1370 KG PL800x8 3640 KG PL931x10 2700 KG . . . عرض کردم که باید بتونه ورقهایی که با دستور کانتور پلیت ایجاد شدن رو با ورقهایی که با دستور تیر ایجاد شدن رو با هم ادغام کنه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 7 اردیبهشت 1393 اینو خودم درست کرده بودم... اون یکی هم انجام میدم فقط اجازه بدید سر فرصت... بگذریم که شما در مورد این یکی هم کم لطفی کردید به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 8 اردیبهشت 1393 اینو خودم درست کرده بودم... اون یکی هم انجام میدم فقط اجازه بدید سر فرصت... بگذریم که شما در مورد این یکی هم کم لطفی کردید خیر قربان ، بنده بسیار هم تشکر و سپاسگزاری کردم از وقتی که گذاشتید و زحمتی که کشیدید. اما واقعاٌ موضوع مهم همون نکته ای بود که اشاره کرده بودم که مغفول واقع شده بود و بنده به هیچ وجه قصد جسارت نداشتم و اگه منظورم رو بد رسوندم عذرخواهی میکنم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasiri 7 اعضا عادی ارسال شده در 8 اردیبهشت 1393 این علامت تعجب های شما هم خیلی جالبه آقای رادمهر... گدشته از شوخی به کمک تمپلیتها کارهای بسیار جالبی میشه انجام داد در صورتی که 90% از تکلا کارها حتی فرمول نویسیش رو هم بلد نیستند. سلام خسته نباشید ، مهندس جانجانی بنده هم جزو همون 90% هستم متاسفانه ، میخواستم اگه میشه اطفی بفرمایید. یه گزارش ریزمتره میخوام که خیلی خلاصه متریال لیست رو بهم بده. بعنوان مثال نیاد تمام IPE 160 ها رو لیست بکنه و در انتها طول و وزن رو جمع بزنه. فقط بنویسه : IPE160 = 12000 متر و البته این قابلیت رو هم داشته باشه که همه ی ورقها رو هم به همین ترتیب بده. میدونید که پلیت رو به دو روش میشه ایجاد کرد ، یکی با کانتور پلیت و دیگری با استفاده از دستور تیر که برای ورق 8 در اولی پروفیل به صورت : PL8 و در دومی به صورت PL x*8 لیست میشه. و این تمپلیت باید بتونه این دو رو با هم جمع بزنه و در نهایت بگه : PL 8 = 3000 kg میدونم که این یه تمپلیت نیست و یه گزارشه اما تا جایی که میدونم تفاوت زیادی در فرمولهای تمپلیت و ریپورت وجود نداره. البته اگر وقتش رو داشتید. سلام به همه دوستان.... من هم شدیدا به این مورد نیاز دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed Aslani 23 مدیران تالار ارسال شده در 9 اردیبهشت 1393 یک نمونه خروجی خود تکلا که اصلا ویرایش نشده . به نظرتون این مدلی کفایت میکنه ؟ Material Excel List.xls به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 9 اردیبهشت 1393 یک نمونه خروجی خود تکلا که اصلا ویرایش نشده . به نظرتون این مدلی کفایت میکنه ؟ خیر مهندس جان. گزارش مهندس جانجانی به مراتب ازین بهتره. چون گزارش ایشون جمع پروفیل رو میده اما این همچنان همه ی انواع پروفیل رو مینویسه و در آخر جمع میزنه و در ضمن همون مساله ی ورقها به قوت خودش باقیه ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 25 اردیبهشت 1393 سلام علیکم ، امیدوارم حال همگی خوب باشه ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 8 خرداد 1393 چه اشتباهی کردیم چیزی خواستیم ؛ از وقتی سوال پرسیدم دیگه هیشکی اینجا نمیاد جواب سلام بده !!!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasiri 7 اعضا عادی ارسال شده در 26 خرداد 1393 سلام علیکم ، امیدوارم حال همگی خوب باشه ! علیک سلام به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 13 تیر 1393 علیک سلام :-) اقا منم خیلی نیاز دارم به این گزارش . منبعی دوستان ندارن ما یکم تمپلیت یاد بگیریم !! دوستان میشه این گزارشو هم نوشت ؟ مثلا طول کل ورق PL150*10 رو بده ، خودش تقسیم بر 6000 میلیمتر کنه و تا تعداد شاخه بدست بیاد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 14 تیر 1393 علیک سلام :-) اقا منم خیلی نیاز دارم به این گزارش . منبعی دوستان ندارن ما یکم تمپلیت یاد بگیریم !! دوستان میشه این گزارشو هم نوشت ؟ مثلا طول کل ورق PL150*10 رو بده ، خودش تقسیم بر 6000 میلیمتر کنه و تا تعداد شاخه بدست بیاد؟ سلام مهندس جان ازینکه جواب سلام منو دادید سپاسگذارم. ماشالله دوستان انقدر سرشون شلوغه که دیگه اینجا سر هم نمیزنن جواب سلام بدن !! انشالله که همیشه پرکار و سر شلوغ باشید. به هر حال همونطور که مهندس جانجانی فرمودن 99% تکلا کارای ایرانی خیلی چیزا رو بلد نیستن و بدتر از اون 100% شون هم ادعا دارن مثل خود بنده ! اما به هرحال منم مثل شما نیاز پیدا کردم و از اهمیت فرمول نویسی آگاه شدم و تونستم این کار رو انجام بدم و گزارش دلخواهم رو بنویسم و در مورد طول ورقی که فرمودین هم بله امکانش هست. با سپاس از همگی و مخصوصا مهندس جانجانی که باعث شدن بنده هم فرمول نویسی در حد رفع نیاز فرا بگیرم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوله 0 اعضا عادی ارسال شده در 15 تیر 1393 با سلام خدمت مهندس لطفا روش خروجی را هم توضیح دهید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 15 تیر 1393 با سلام خدمت مهندس لطفا روش خروجی را هم توضیح دهید. سلام منظورتون رو متوجه نمیشم !! یه گزارشه دیگه مثل گزارشای دیگه ، از لیست گزارشات انتخابش میکنی و گزارش میگیری ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 15 تیر 1393 سلام به همه ی دوستان... برای غیبت طولانی که داشتم معذرت خواهی میکنم درگیر کارهای پایان نامه ام بودم. مهندس زیبایی میبینم که خودتون رو از اون 99% جدا کردی. آفرین و صد باریکلا به این پشتکار البته تو این گزارش من IPE رو ندیدم فکر کنم وجود اون آیتم هم ضروری باشه. یه گزارش هم من درست کردم فقط باید با اکسل بازش کنی ولی اونم همه جوره اوکیه عکس خروجی رو توی لینک گذاشتم http://8pic.ir/images/konlrm7qzgg9jjobbilq.jpg به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 16 تیر 1393 سلام به همه ی دوستان... برای غیبت طولانی که داشتم معذرت خواهی میکنم درگیر کارهای پایان نامه ام بودم. مهندس زیبایی میبینم که خودتون رو از اون 99% جدا کردی. آفرین و صد باریکلا به این پشتکار البته تو این گزارش من IPE رو ندیدم فکر کنم وجود اون آیتم هم ضروری باشه. یه گزارش هم من درست کردم فقط باید با اکسل بازش کنی ولی اونم همه جوره اوکیه عکس خروجی رو توی لینک گذاشتم http://8pic.ir/images/konlrm7qzgg9jjobbilq.jpg بله گزارش شما کامله و تلفیقیست بین گزارش اولتون و گزارشی که بنده نمونش رو گذاشتم. در مورد بقیه ی پروفیلها باید عرض کنم که بله من اونا رو اضافه نکردم چون مشکل اصلی ما در مورد همین تفکیک ورقها بود. البته گزارش شما رو تصویرش رو میبینم که ظاهرا بدون مشکل هستش اما نمیدونم آیا مشکل ورقهایی که بصورت : PL XXXX*YY و PL YY*XXXX مدل میشن حل شده یا نه چون از روی تصویر که مشخص نمیشه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 16 تیر 1393 همه شاپ کارها موقع تعریف پروفایل اول ضخامت رو میدن . پس تمام پلیتهایی که داریم به شکل PL YY*XXXX میباشد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...