Jump to content
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

شاپ دراوینگز دات آی آر

اولین انجمن تخصصی سازه های فلزی و شاپ دراویینگ در ایران از سال 1389 تا کنون

• پرسش و پاسخ
  • آموزش و مقالات
  • فیلم و تصاویر
hossein yekehtaz

عدم تطابق جهت پخ زیر سری سینگل با اسمبلی؟

Recommended Posts

hossein yekehtaz    2

Members

سلام عرض ادب خدمت دوستان

چند وقت پیش نقشه پارت 1 پروژه ای رو برای کارفرما ارسال کردم(ass, sin) بعد از چند روزی گفتند جهت پخ زیرسری سینگل واسمبلی با هم نمی خونه.نقشه هارو بادقت نگاه کردم و متوجه شدم حق با کارفرماست البته برای اولین بار هست که به این مورد برخوردم سوالم اینه چه تنظیمات ویا راهکاری وجود داره تا این حالت پیش نیاد؟

رضا زاهدی    19

Super Moderators

سلام حسین عزیز ، کافیست در هنگام گرفتن نقشه های مدل حالت by model را در قسمت تنظیمات نقشه انتخاب کنید ،البته به نظرم ایراد خیلی مهمی نیست سینگل برای قطعه زنی ، زمانی که قطعه زنی کردند بعدا مطابق نقشه اسمبلی قرار می دهند.

izadpanah    45

Administrators

من هم با نظر رضا موافقم.

احتمالا در یه نقشه از بالا دیده، در دیگری از زیر. اما کلیات که فرق نمی کنه و با چرخش در هنگام مونتاژ درست می شه. حسین موضوع همینه که ما فهمیدیم یا حادتره؟

hossein yekehtaz    2

Members

واقعیت اینه که با کارگاه ساختی روبرو هستم که ازپیمانکار خود لقمه آماده می خواد وحتی به خود این زحمتو نمی ده که به قول شما نقشه سینگل رو بچرخونه تا با نقشه مونتاژ یکی بشه بنابراین باید کاری کنم تا این مانع برداشته شه.

izadpanah    45

Administrators

حسین با تنظیمی که رضا گفت، حتما ردیف می شه. حتما Local را به Model تغییر بده

زیبائی    22

Super Moderators

واقعیت اینه که با کارگاه ساختی روبرو هستم که ازپیمانکار خود لقمه آماده می خواد وحتی به خود این زحمتو نمی ده که به قول شما نقشه سینگل رو بچرخونه تا با نقشه مونتاژ یکی بشه بنابراین باید کاری کنم تا این مانع برداشته شه.

سلام ،

دوست عزیز بهتره فراموش نکنی دیدن اینچنین جزئیاتی کار ماست ، درسته که از نظر من و شما این ایراد محسوب نمیشه و مدل و نقشه کاملاً درسته و با هم میخونه ، اما معمولاً کارگرهایی که مشغول کار در کارخانه ها هستن مهندس نیستن و حتی اگر هم باشن ممکنه مثل خود شما و بنده ، متوجه نشن که 20 نقشه از زیر دیده شده و یهو مثلاً 3 تا از رو دیده شده !!! این از نظر کار حرفه ای برای یک شاپ دراور ایراد و عیب محسوب میشه ! از این ایرادات تو کار همه پیش میاد و بر طرف کردنشون به دقت و حوصله نیاز داره ! شما باید بعنوان کسی که نقشه ی شاپ به کارفرما و کارخانه و مشاور و ... میده ، باید به قول فرمایش خودتون ، لقمه ی آماده تحویل بدید وگرنه مدل کردن و گرفتن نقشه های اتوماتیک که نیازی به مهارت خاصی نداره.

منو ببخشید اگه وارد مباحثی میشم که ارتباطی به من نداره اما گاهی وقتا شاپ دراور با نقشه کش اشتباه گرفته میشه !شاپ دراور " باید " تمام ایرادات حتی در هنگام نصب قطعات رو هم ببینه و کاری کنه که سازنده و نصاب دچار کمترین سردرگمی بشن ، مطمئن باشید اگه تعدادی پروژه به سبک هلو :) تحویل بدید ، دیگه شما رو ول نمیکنن !

موفق باشید

زیبائی