izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 31 اردیبهشت 1391 بارها و بارها خطاهای ایجاد شده در حین ساخت ونصب، منجر به آن شده که کارشناسان و مهندسان پروژه های مختلف، دور هم بنشینند و با هم فکری وهم اندیشی راهکاری برای رفع مشکل بیابند. هیچ پروژه ای از اشتیاه و خطا عاری نیست و بایستی راه حلی برای رفع مشکلات پیدا کرد. در این انجمن می خواهیم در فضای اینترنتی به بحث و تبادل نظر جهت رفع مشکلات بپردازیم تا گنجینه ای ارزشمند برای پروژه های آتی این مرز و بوم و راهنمایی برای مهندسان باشد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد 13 اعضا عادی ارسال شده در 10 مرداد 1391 سلام مهندس خسته نباشید من کمی تجربه در ساخت و نصب سازه جوشی دارم که دوست دارم بیشتر بدانم بخصوص سازه پیچ و مهره. من احساس میکنیم اکثر دوستان خواستار شاپ هستند و مسائل مهمی که در حین ساخت اتفاق میافته را دست کم میگیرن. به نظر من یه شاپ کار خوب باید به تمام مسائل ساخت آشنا باشه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 10 مرداد 1391 مهندس جان دقیقا هدف از ایجاد این انجمن و پیش بینی قبلی آن، همین موضوع بوده است. اما بدلیل عدمحضور دوستان دخیل در مباحث اجرایی، این انجمن رونق در خود نیافت. اما ان شا الله با حضور شما دوست عزیز رونق یابد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...