Jump to content
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

شاپ دراوینگز دات آی آر

اولین انجمن تخصصی سازه های فلزی و شاپ دراویینگ در ایران از سال 1389 تا کنون

• پرسش و پاسخ
  • آموزش و مقالات
  • فیلم و تصاویر
aramiss

بحث و تبادل نظر در نحوه ترسیم ورقهای پیوستگی در ستونها

Recommended Posts

aramiss    28

Super Moderators

موضوع جدیدی که می خواهیم به آن بپردازیم در مورد نحوه ترسیم ورقهای پیوستگی در ستونها یی با مقاطع باکس صلیب و تیر ورق می باشد

آیا شما تر جیح می دید از کامپونت های پیش فرض تکلا برای ایجاد ورقهای پیوستگی استفاده نمایید یا ترجیح می دهید بصورت دستی آنرا مدل نمایید؟ و فکر می کنید

روش سریع برای ترسیم این ورقها کدام است می خواهیم در این مورد بحث کنیم و به بیان تجربیات خود در این زمینه بپردازیم همه این سوالات و مباحثی که با مشارکت دوستان شکل می گیرد همه و همه

می تواند پیش زمینه ایی باشد برای افزایش سرعت مدل سازی پس در این خصوص وارد بحث شوید

رضا زاهدی    19

Super Moderators

با تشکر از آرامیس گرامی بابت ایجاد این تاپیک

من اوایل با کامپوننت مدل می کردم ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که روش دستی مدل کردن در ستون های صلیبی زمانی که دستک های مختلفی به ستون خورده باشند مفید تر خواهد بود و زمان زیادی نیز نمی برد ...

در ادامه اگر دوستان شرکت کردند روش دستی ایجاد ورق های پیوستگی با سرعت نسبتا بالا در ستون های صلیبی را شرح خواهم داد.

aramiss    28

Super Moderators

من هم در ادامه روش ابتکاری خود را برای مدل سازی سریع ورقهای پیوستگی عرض خواهم کرد نکته ایی که باید به آن توجه داشت این است

وقتی می خواهید ورق پیوستگی ستون را در ترازهای بالایی و یا پایینی ستون کپی کنید ابتدا بوسیله دستور جوش ورق پیوستگی را جز اسمبل ستون تبدیل نمایید سپس عملیات کپی را انجام دهید زیرا در غیر اینصورت مجبور خواهید بود وقت زیادی را دوباره برای ایجاد جوش ورقهای پیوستگی به جان یا بال ستون صرف نمایید