aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 30 مهر 1391 در تصاویر ذیل می توانید با قابلیت ها و کاربرد کامپونتهای پیش فرض تکلا بیشتر اشنا شوید ادامه دارد... به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 30 مهر 1391 آرامیس این کامپوننتها مربوط به کدام ورژن تکلا می باشند؟ آیا همه ورژنها را ساپورت می کند؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 30 مهر 1391 این کامپونت ها و کامپونت هایی بعدی که ارسال خواهیم کرد مربوط به تکلا 13 می باشد ولی همه این کامپونت ها در تکلاهای ورژن بالاتر موجود خواهد بود به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 30 مهر 1391 تکلا با منوال های متنوعی که داره در مورد هریک از این کامپوننت ها نیز شرح مختصر و گاهی شرح کامل داده. اما اغلب بدلیل اینکه مقاطع تیرهای ما تیر ورق و مقاطع ستونهامون باکس هستش این کامپوننتها به خوبی جواب نمیدن. بهتره اون پرکاربردها رو معرفی کنیم تا سرعت کار بره بالا. به نظر من کاربردی ترین کامپوننت Box girder هستش که اگه با split همراه شه سرعت کار میره بالا. جالبه که اگه تو فیلد ضخامت هر یک از پارامترها عدد صفر رو تایپ کنیم اون قظعه تولید نمیشه. با این ترفند هم میشه ستون باکس زد هم تیرورق و هر کدومو با ویژگی های Saved Settings ذخیره کرد. اینطوری ستونهای تیپ به سرعت مدل میشن و فقط میمونه ورق چینی با split. مهندس نباتی من هم موافقم که برای ترسیم ستونهای باکسی کامپونت Box girder می تواند مفید و پر کابرد باشد اما در خصوص تیر ورق خلاف نظر شما را دارم چون معتقدم مقاطع تیر ورق (بصورت افقی ) با کامپونت ( Tapered beam 2 (s45 ترسیم گردد و برای تیر ورقهای عمودی از کامپونت (Tapered column 2 (s44 استفاده شود استدلال من هم اینکه شما می توانید علاوه بر ترسیم سریع تیر ورق ا ورق چینی آنها را در کامپونتهای مذکور تعریف نمایید به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 30 مهر 1391 البته من هم با نظر هیچکدوم از شماها موافق نیستم. من ترجیح می دهم هم تیرها و هم ستونها را با کامپوننت Cross Plate (S33( بزنم. البته کامپوننت s44 نیز کار رو راحت می کنه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 1 آبان 1391 حق با شماست با کامپونت Cross Plate هم می توان مقاطع باکس و تیر ورق ساخت . اما وقتی بحث ورق چینی در تیر ورق مطرح می شود کامپونت های s44 و s45 می تواند در روند سرعت بخشی به مدلینگ کمی موثر باشد اما همه اینها مستلزم اینکه روش مدل سازی ما چگونه است شاید خیلی ها ترجیح بدهند ورق چینی نکنند یا آنرا به آخر موکول کننددر آخر می توان نتیجه گرفت ا نتخاب نوع کامپونت برای مقاطع باکس و تیر ورق سلیقه ایی است و چه خوب است نظرات کاربران محترم را در این خصوص بخوانیم و ببینیم اونها چه نظری دارند و چه روش یا کامپونتی را برای ساخت مقاطع باکس و تیر ورق بکار می برند به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 2 آبان 1391 سه تصویر ابتدایی دیگراز کامپونت های پیش فرض تکلا به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 2 آبان 1391 سه تصویر دیگر... به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 3 آبان 1391 من برای ایجاد تیر ورق ها و همچنین ستون های صلیبی از کامپوننت s33 استفاده می کنم چون اعتقاد دارم در مرحله بعد که نیاز به اسپلایس دارد یک چک صورت می پذیرد و زمان مدل سازی را نیز کوتاه می کند.برای ستون های باکس هم از s13 استفاده می کنم و در تمام مراحل اسپلایس هارا بادقت بعد از ریختن طول کلی انجام می دهم استیفنر می ذارم و سپس جوش می دهم در ابتدای پروژه کل ستون ها رو تا انتها مدل کرده و سپس جزئیات تیپ مانند رو اضافه می کنم ستون ها رو در یک ردیف که مشخص باشند فارق از محل قرار گیری مدل می کنم مثلا در گرید 1 به ترتیب A,B,C..و به همین منوال بعد اتمام ستون ها را در سر جایشان قرار می دهم .فکر می کنم این روش خیلی مناسب هستش و سرعت و دقت را خیلی بالا می برد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 4 آبان 1391 سه عکس دیگر... به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد 13 اعضا عادی ارسال شده در 5 آبان 1391 من با تلفیقی از گفته های مهندس ایزدپناه و مهندس نباتی انجام میدم : ستون ها با box grider و تیر ورقها با cross plate به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 9 آبان 1391 سه jتصویر دیگر... به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Parewralf مهمان مهمان ارسال شده در 15 آبان 1391 Tegs: декоративная штукатурка владимир способы нанесения декоративная штукатурка декоративная шпаклевка нанесение шпателем. каталог штукатурка декоративная как наносить декоративную штукатурку короед гротто декоративная штукатурка Tegs: декоративная штукатурка parade декоративная штукатурка венецианка декоративная штукатурка марат ка. штукатурка декоративная подготовка стен декоративная штукатурка волгоград декоративная штукатурка волгоград به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 16 آبان 1391 تصاویری دیگر... به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...