رضا زاهدی 19 Super Moderators Posted 30 شهریور 1391 یادم اون اوایل که کار با تکلارو شروع کردم خیلی دلم می خواست این کارو انجام بدم تا اینکه موفق شدم ... برای این کار کافیه به ADVANCED OPTION برید و در قسمت DRAWING VIEW گزینهSET XS_PRODUCT_IDENTIFIER را FALSE کنید. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 30 شهریور 1391 مهندس من هم یادمه که یکی دو ماه پیش خواستم این کار رو انجام بدم. همین گزینه رو هم False کردم اما بعد از اون تکلام بالا نیومد و لپ تاپم تعطیل شد. برای همین دیگه دنبالش نکردم. اما به هر حال سپاس Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
M-MAHDAVI 13 VIP Posted 21 آبان 1391 من این کاری که گفتید انجام دادم اما بازم حذف نشد Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alireza 12 Neveshtari Posted 21 آبان 1391 مهندس عزیز اگر حروف اول Tekla Structures با حروف بزرگ همونطور که نوشتم گوشه کادرت افتاده باشه برنامه نسخه اصلی و مشکل با همون روش گفته شده حل میشه ولی همه ما از نسخه کرک شده داریم استفاده میکنیم و جالب بدونی تو نسخه کرک حرف اول یعنی T بزرگ نوشته شده و حرف دوم یعنیs کوچیک میباشد (Tekla structures) پس به خودتون زحمت ندید. اما بازم این مشکل راه حل ساده ای داره. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 21 آبان 1391 علیرضا جان با سپاس که در مباحث سرکت نمودید.خواهشمند است روش ساده ای را که نیز مد نظر دارید، بیان نمایید. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alireza 12 Neveshtari Posted 22 آبان 1391 راه ساده و غیر اصولی این است که تنظیمات مربوط به پرینتر را تغییر بدیم.برای اینکار در پنجره PRINT DRAwINGS پس از انتخاب پرینتر روی دکمه ADD/EDIT کلیک کنید تاپنجره printer catalog باز بشه .حال فقط مقدار x را برای offset for print origin باتوجه به مقدار حاشیه کادر یک عدد منفی بدید مثلا منفی شش (6-) که باعث میشه کادر نقشه 6 واحد به سمت چپ حرکت کند. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...