izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 11 مرداد 1391 اگر در پروژه ای به اشتباه گاست پلیتها خصوصا گاست پلیتهای بادبندی کوتاه مدل شود به نحوی که نیازمندی حداقل طول جوش را طبق ایین نامه اتصالات فولادی تامین نکند و این مشکل در زمان نصب مشهود گردد، به نظر دوستان چه راه حل اصلاحی برای آن وجود دارد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 11 مرداد 1391 من پیشنهاد می کنم از دو عدد نبشی(در صوریکه پروفیل بادبند ما ناودونی بود) در دو طرف ناودانی به صورت قائم چفت می کنیم که یک وجه نبشی مماس روی بال ناودانی و یک وجه دیگر مماس به وجه قائم ناودانی باشد سپس یک بال نبشی ره به گاست و بال دیگر را به ناودانی جوش می دهیم تا مشکل کمبود جوش برطرف گردد البته راهکارهی دیگری دارد دوستان لطفا نقطه نظراتشان را بیان کنند بحث جالبی است به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 12 مرداد 1391 البته مهندس حالت دیگری نیز قابل بررسی و ارزشمنذ برای بحث است: اگر کلیه ابعاد گاست کوتاه باشد و طول جوش گاست به ستون و صفحه ستون یا تیر نیز تامین نگردد جه راهکاری وجود دارد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد 13 اعضا عادی ارسال شده در 17 مرداد 1391 این مشکل در یکی از پروژه های دوستان برخورد داشتم که راه حل پیشنهادی من این بود که یه ورق به گاست در جهت کمبود طول جوش اضافه شود و فقط محل اتصال این دو ورق به صورت نفوذی اجرا شد . این راه حل مورد تائید و اجرا شد . البته درست بودن این قضیه با تائید یا عدم تائید شما کامل تر میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 17 مرداد 1391 مهندس من هم فکر می کنم منطقی ترین راه اضافه کذئن پلیت است. حتی به جای جوش نفوذی پلیت به پلیت، می توان از پلیت تقویتی روی محل اتصال استفاده کرد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد 13 اعضا عادی ارسال شده در 18 مرداد 1391 وقتی بادبند اجرا و کامل شده باشه چطور؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 18 مرداد 1391 مهندس اینها برای حالتی است که کاملا اچرا شده باشد. اگر کاملا اجرا نشده باشد، که حتی کندن مونتاژ اولیه و تامین گاست با سایز مناسب ارزانتر از روشهای فوق است. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد 13 اعضا عادی ارسال شده در 21 مرداد 1391 ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasiri 7 اعضا عادی ارسال شده در 21 مرداد 1391 من هم با چنین مشکلی برخوردم و راه حل همون را حل محمد و اجرا کردیم ولی زیاد جالب نمی شه به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد 13 اعضا عادی ارسال شده در 23 مرداد 1391 معلومه که مهندس جالب نمیشه همیشه در این حرفه وقتی کار به تعمیر میرسه فقط سعی میشه یه جوری اصلاح بشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...