Jump to content
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

شاپ دراوینگز دات آی آر

اولین انجمن تخصصی سازه های فلزی و شاپ دراویینگ در ایران از سال 1389 تا کنون

• پرسش و پاسخ
  • آموزش و مقالات
  • فیلم و تصاویر
nasiri

بهترین روش جهت گرفتن عکس با کیفیت بالا ا و پرینت رنگی سایز بالاجهت تهیه پوستر ز مدل

Recommended Posts

nasiri    7

Members

بهترین روش جهت گرفتن عکس با کیفیت بالا ا و پرینت رنگی سایز بالاجهت تهیه پوستر ز مدل ؟؟

Pooya.Tajallifar    22

Super Moderators

خوب بهترین حالت به نظر من همون استفاده از Tools/Screenshot/Custom/600 DPI هست البته میتونی از برنامه های کپچر مونیتور هم استفاده کنی مثل Faststone Capture

nasiri    7

Members

با سپاس...

با screenshot خود tekla تا چه سایزی رو می شه پرینت رنگی گرفت برای پوستر با کیفیت خیلی بالا؟کfaststone کیفیت بالاتری میده یا tekla?

izadpanah    45

Administrators

معمولا عکسهایی که با Screenshot خود تکلا ایجاد می شوند، از کیفیت پایینی برخوردارند. البته برای دوستانی که اصلا با این قابلیت آشنایی ندارند، توضیحات اولیه زیر ارائه می گردد:

بعضا بنا به دلایلی، لازمست از مدل یا قسمتهایی از مدل عکس تهیه شود. این دلایل می تواند یکی از موارد زیر باشد:

1- تهیه عکس جهت کاتالوگ، بروشور، رزومه، ارائه در فایلهای power point و ...

2- نشان دادن برخوردها و اشکالات جزیی به مشاور یا کارفرما

برای این کار کافیست بدکمه F12 و یا دیگر دکمه های قید شده در مسیر tools/screenshot فشرده شود. عکسی از مدل توسط خود نرم افزار ایجاد و در فولدر snapshots مدل تولید می گردد.

من برای تهیه عکسهای با کیفیت، از print screen صفحه کلید استفاده نموده ام و عکس ایجاد شده را فوتوشاپ باز کردم و تغییرات لازم را در این نرم افزار قدرتمند گرافیکی دادم. به نظر من عکسهای ایجاد شده توسط این روش و فوتوشاپ، از کیفیت خیلی بالایی برخوردار خواهد بود.

رضا زاهدی    19

Super Moderators

به نظر من استفاده از نرم افزار snagit بهترین گزینه می باشد ، این نرم افزار باحجم کم فابلیت های فراوان edit عکس را هم دارا می باشد ، جهت گرفتن برنامه بر روی لینک دانلود کیلیک کنید.

[align=center]

لینک دانلود

[/align]