Jump to content
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

شاپ دراوینگز دات آی آر

اولین انجمن تخصصی سازه های فلزی و شاپ دراویینگ در ایران از سال 1389 تا کنون

• پرسش و پاسخ
  • آموزش و مقالات
  • فیلم و تصاویر
samadi

طراحی سازه های فولادی

Recommended Posts

samadi    8

Members

با اجازه از مدیران سایت ، بزرگواران در این بخش سوالات در خصوص روش های طراحی و طراحی سازه های فولادی رو مطرح بفرمایید تا عزیزان دیگه که با تجربه تر و کارکشته هستن پاسخ بدن . این سوالات شاید هرچند ساده باشه اما برای بعضی از ما تازه کارها یه بیگ کوزشنه ( ؟ )

اولین سوال رو خودم مطرح می کنم با اجازه همگی اساتید " جهت طراحی یک سازه چگونه اعضا رو بایستی تیپ بندی کرد ؟ منظورم اینه که برای مثال نحوه تیپ بندی تیر ها یا ستون ها رو چطوری باید در نظر بگیریم که هم غیر اقتصادی نباشه و هم خروجی کار کارگاهی باشه ؟ "

DAVOOD.    13

VIP

من پایه ام رفیق

اصلا بابت این حرکتت یه اعتبار بهت میدم

عالی و به جا بود .

samadi    8

Members

" جهت طراحی یک سازه چگونه اعضا رو بایستی تیپ بندی کرد ؟ منظورم اینه که برای مثال نحوه تیپ بندی تیر ها یا ستون ها رو چطوری باید در نظر بگیریم که هم غیر اقتصادی نباشه و هم خروجی کار کارگاهی باشه ؟ "

izadpanah    45

Administrators

بعد از آنالیز و انتخاب بهینه تریت مقطع تیپ، با توجه به تجربیات محاسب، تیپ سازی تیرها یا ستونها توسط طراح با در نظر گرفتن مقاطع با تعداد غالب و یا حتی مقاطع ترازهای پایین تر صورت می گیرد. معمولا تیپ سازی با افزایش هزینه هر چند اندک بهمراه است اما در عوض باعث سهولت ساخت و کاهش هزینه های ساخت می شود.

اما تیپ سازی در نقشه شاپ، مفهوم دیگری دارد: در تهیه نقشه شاپ، تیپ سازی یعنی یکسان کردن طول مقاطع یکسان

samadi    8

Members

با سپاس از پاسخ مهندس ایزدپناه دوستان دیگه هم مشارکت کنن لطفاًٌ؛ در ضمن مهندس جان بیشتر و واضح تر توضیح بدید هدف استفاده از تجربه محاسب هاس دیگه هر چند که فوت کوزه گری رو شامل نشه . بیشتر اینجا هدف من تو همون محاسباته تا شاپ نمی دونم اگه اینجا یا هر جای دیگه تو تالار مناسب باشه در خصوص تیپ سازی تو شاپ هم توضیح بدید ممنون و سپاس گذار میشیم ازتون .

izadpanah    45

Administrators

مهندس صمدی عزیز. سایتی که در زیر لینک آن را قرار داده ام، یکی از سایتهای تقریبا نوپا ( البته تقریبا مزمان با سایت ما راه اندازی شد) در زمینه مهندسی عمران می باشد. من نسبت به مدیران این سایت ارادت خاصی دارم و تقریبا من در آن سایت بعنوان همکار هستم ( البته در مباحث تکلا). به نظر من اگر سوالات مربوط به طراحی سازه را در آنجا مطرح نمایید، زودتر و حرفه ای تر به پاسخ خواهید رسید:

http://www.mycivil.ir/