Jump to content
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

شاپ دراوینگز دات آی آر

اولین انجمن تخصصی سازه های فلزی و شاپ دراویینگ در ایران از سال 1389 تا کنون

• پرسش و پاسخ
  • آموزش و مقالات
  • فیلم و تصاویر
civileng

پلان تیر ریزی طبقه

Recommended Posts

civileng    0

Members

با سلام. من با راهنمایی شما دوستان یه پروژه فولادی رو مدل کردم .برای گرفتن پلان تیر ریزی به صورتی که در شاپ معمول است چه تنظیماتی را باید در قسمت نقشه گیری تغییر بدم؟چون خیلی اطلاعات اضافی میاره .متشکرم

Saeed Aslani    23

Super Moderators

این اندازه های اضافی به صورت پیش فرض روی نقشه های الگو وجود دارند شما میتوانید یک بار انئازه ها رو اصلاح کنید بعد نقشه مورد نظر رو به عنوان نقشه الگو ذخیره کنید.

در دفعات بعدی از نقشه الگویی که ساخته اید از طریق دستور clone نقشه ها رو بسازید.

izadpanah    45

Administrators

برای تهیه نقشه های نصب، تنظیمات اولیه زیر توصیه می شود:

1- بزرگ نمودن اندازه مارک اسمبلی ها

2- فیلتر کردن اسمبلی های خرد و اضافی مانند پلیت اتصالات پیچ و مهره ای، ستون در ترازهای فوقانی، بادبندها که بدلیل عمق دید در پلان دیده می شود.

من خودم به شخصه اندازه گذاری آکسها را فقط در پلان ستونگذاری انجام می دهم و در دیگر پلانها، اندازه آکسها را کاملا پاک می کنم و حتی د برخی موارد، خصوصا در اتصالات جوشی، اندازه گذاری تیرهای فرعی را نیز به نقشه های مادر ارجاع می دهم. البته این کار برای سرعت دهی به انجام کار و جلوگیری از شلوغی نقشه است. شایسته است که محل قرارگیری تیرهای فرعی نیز اندازه گذاری شود.

نقشه نصب بایستی کلیه دیتیلهای مورد نیاز را داشته باشد. مثلا تیپ اتصالات و سایز بولتها که اضافه کردن تک تک آنها به نقشه نصب، باعث شلوغی و در ه ریختگی می شود. بعضی وقتها لازم است سکشن مناسب زده شود و یا دیتیلی بزرگ نمایی شود که در این مواقع، برحسب تجربه، دیتیل و یا سکشن اضافه می گردد.