civileng 0 Members Posted 6 بهمن 1391 با سلام.لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه مقاطع رایج در ایران یا همان IPEها که فکر کنم در تکلا HEAنام دارند را در نرم افزار وارد نمایم.خود HELPنرم افزار یه توضیحاتی داره اما هرکاری میکنم انجام نمیشه.با تشکر Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
izadpanah 45 Administrators Posted 6 بهمن 1391 با سلام و خوش امدگویی به دوست عزیز من فکر کنم شما Default Environment را هنوز نصب نکرده اید. اگر با این محیط به تکلا وارد شوید، IPE ها نیز در دسترس خواهد بود. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
civileng 0 Members Posted 6 بهمن 1391 مهندس جان یعنی برنامه رو حدف و نصب کنم؟آخه وقتی میخوام وارد تکلا بشم در قسمت Environmentفقط گزینه ی us metricداره.ممنونم. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVOOD. 13 VIP Posted 6 بهمن 1391 نه دوست عزیز شما باید DVD نرم افزار رو بزاری و در پوشه Environment گزینه Default Environment رو هم نصب کنی Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Radmehr 17 Members Posted 7 بهمن 1391 در ادامه سخن دوستان هم بگم که اگر باز هم Default Environment پیدا نشد -- Midel est یا Asia رو نصب کنین - حتما جواب میدهد. شاید البته دی وی دی شما نداشته باشد - اما راه حلی بود Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...