izadpanah 45 Administrators Posted 29 دی 1391 مهندس زیبایی عزیز، یکی از زیباترین لحظه های زندگی یک مرد، در آغوش گرفتن فرزند است. قدم نورسیده و قرار گرفتن شما در جمع پدران را تبریک می گویم. امیدوارم در کنار خانواده محترمتان، زندگی ای سرشار از شور و نشاط داشته باشید. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVOOD. 13 VIP Posted 30 دی 1391 تبریک آقا فراموش نکنیم دو بچه کافیه !!! خوش به حال فرزند مهندس زیبایی . میتونه از بهترین کلاسای تکلا به صورت رایگان استفاده بکنه !!! انشالله مهندس جان همیشه خوش و خرم باشی . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Radmehr 17 Members Posted 30 دی 1391 قدم نو رسیده مبارک قربان -- ما خیلی خوشحالیم مهندس جانم مبارکه -- دوباره میگم داره بوی شیرینی میاد دوستان :-) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
RoOozbeh 10 Members Posted 30 دی 1391 چه خبر خوبی ..قدم نو رسیده مبارک باشه .. =)) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aramiss 28 Super Moderators Posted 30 دی 1391 من هم به نوبه خودم قدم نو رسیده را تبریک و شادباش می گم فرزند کمنر زندگی بهتر Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
M-MAHDAVI 13 VIP Posted 1 بهمن 1391 مهندس جان مبارک امیدوارم فرزندتان همانند پدر همیشه موفق باشد و برای شما و خانواده گرامیتان آرزوی سلامتی دارم Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pirooz 3 Members Posted 1 بهمن 1391 مهندس ايزدپناه گفت خبر خوش من گفتم شايد ازدواج كردين مهندس تبريك ما رو هم بپذير .مبارك باشه . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
amir0 9 Members Posted 3 بهمن 1391 من هم به مهندس زیبایی عزیز خیلی خیلی تبریک میگم.شیرینی بچه های سایت هم محفوظه! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alireza 12 Neveshtari Posted 3 بهمن 1391 تولد زیباترین هدیه خدا که مانند سروشی روح بخش به زندگی تان نور امید دمید را تبریک میگیم . قدمهای کوچکش برایتان پر از خیر و برکت باشد . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
nasiri 7 Members Posted 3 بهمن 1391 جناب آقای مهندی زیبایی به یمن آمدن فرشته کوچکتان به زمین با آسمانی ترین آرزوها برای پر خیر و برکت بودن قدمهای کوچکش و روح بخشیدن به زندگیتان تبریک مرا پذیرا باشید Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...