رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 22 آذر 1391 در این قسمت به معرفی کامل تر همراه با فیلم های اموزشی وگذاشتن لینک دانلود در زمینه پلاگین ها خواهیم پرداخت. برای شروع پلاگین معرفی پلاگین Model Extend Tools توسط این پلاگین شما قادر خواهید بود به صورت همزمان تعداد ی پارت را انتخاب کرده و در آن واحد به یک پارت دیگر برسانید ، من خودم خیلی به این پلاگین نیاز داشتم و دارم ، سرعت مدل سازی رو خیلی بالا می بره ،در ادامه فیلم اموزشی استهادی از این پلاگین قرار داده شده است. جهت تماشای فیلم کلیک کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 22 آذر 1391 خوب است نحوه کاربرد و موارد استفاده آنرا هم توضیحاتی بدهیم که این آشنایی بیشتر صورت بگیرد مهندس من حدس می زنم این پلاگین بیشتر در مواردی استفاده می شود که فرضا طبق تغییرات نقشه متوجه بشیم دهانه ایی کوچک یا بزرگتر شده لذا با استفاده از این پلاگین سریعتر بتوان طولی مطابق با آن دهانه را ایجاد کرد به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 22 آذر 1391 این پلاگین واسه تکلای 17 هستش فکر کنم تو نت پیدا بشه اگه پیدا کردین لینکشم اینجا بزارین. پیروز باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-MAHDAVI 13 کاربران ویژه ارسال شده در 25 آذر 1391 مهندس این پلاگین تو تکلا 17 هستش؟ آگه هست تو کدوم منو هست؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 25 آذر 1391 مهندس پلاگین های این چنینی به صورت پیش فرض در محیط تکلا نیستند ، باید آن ها را از سایت خود تکلا قسمتی که مختص به این کار اختصاص داده است دانلود کرد ، یا لینکش رو در سایتهایی دیگری که قرار دارد جست و جو و سپس دانلود کرد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-MAHDAVI 13 کاربران ویژه ارسال شده در 25 آذر 1391 خیلبی ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 26 آذر 1391 Pipe Doubler Plate این پلاگین جهت ایجاد ورق های دایروی در محل اتصال تیر به ستون با مقطع دایره می باشد ، فایل pdf منوال ضمیمه شده است.PipeDoublerPlate_170_1.pdf به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 26 آذر 1391 رضا جان تا آنجایی که اطلاع دارم این پلاگین مخصوص تکلا 18 می باشد و در ورژن های پایین تر پاسخگو نیست ایا اینگونه می باشد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 26 آذر 1391 بله این پلاگین در تکلا ورژن 18.1اجرا میشه. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 27 آذر 1391 یکی از پلاگین های جالب و زیبای تکلا 3D-PDF می باشد توجه شما را به دموی زیبایی از قابلیت این پلاگین جلب می کنم دانلود پسورد:www.shopdrawings.ir به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 22 دی 1391 در فیلم زیر توجه شما را به کاربرد و نحوه استفاده از ماکروی Extend جلب می نمائیم لینک دانلود بزودی قرار خواهد گرفت پسورد:www.shopdrawings.ir به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 21 بهمن 1391 پلاگین Publish to 3D PDF برای نسخه ی 17 دانلود به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DAVOOD. 13 کاربران ویژه ارسال شده در 21 بهمن 1391 آرامیس جان فیلمت رو نمیتونم دانلود کنم کلیک میکنم دوباره همین صفحه میاد . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-MAHDAVI 13 کاربران ویژه ارسال شده در 21 بهمن 1391 مهندس زیبایی پلاگین هارو دانلود کردم ولی نصب نمیشه دلیلش چیه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DAVOOD. 13 کاربران ویژه ارسال شده در 22 بهمن 1391 مهدوی باید ورژنشون با هم بخونه پلاگینی که نصب کردی چیه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 22 بهمن 1391 مهندس زیبایی نوشته است: با تشکر از دوستان ، از مهندس ایزدپناه تقاضا دارم این مباحث رو به پست مربوطه منتقل کنن و این پست مربوط به نمونه پروژه ها باقی بمونه. اما در مورد پلاگینها ، حتماً باید ورژن پلاگین با ورژن نرم افزارتون یکی باشه . پلاگین هم یک فایل اجرایی هستش که به راحتی اجرا و مثل برنامه های کوچک نصب میشه و در تکلا استراکچرز قابل استفاده میشه. با تشکر زیبائی به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 22 بهمن 1391 داوود تکلا نوشته است: publish to 3d pdf مهندس زیبایی امکان داره این پلاگین رو برای نسخه 17 بذارین برای دانلود من ندارم یه پروزه مدل کردم دوست دارم که پابلیشش کنم اگه بذاری ممنونت میشم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 22 بهمن 1391 مهندس زیبایی نوشته است: شما میتونید این پلاگین رو برای نسخه ی 17 از اینجا دانلود کنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-MAHDAVI 13 کاربران ویژه ارسال شده در 22 بهمن 1391 برنامه رو تونستم نصب کنم بعد از اینکه مدل رو انتخاب کردم publish رو زدم همانند فیلم آموزشی مهندس زیبایی عمل کردم ولی ارور زیر رو میده لازم به ذکر که با ورژن 17 کار کردم model conversion failed! به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 23 بهمن 1391 جناب مهدوی حقیقت اینه که من اصلاً ورژن 17 رو استفاده نکردم و فقط یک سری از پلاگینهاش رو داشتم که براتون گذاشتم و اون فیلمی هم که میفرمایید کار من نیست و همراه با پلاگین بوده و من اصلاً خودم ندیدمش. چون 17 رو ندارم متاسفانه نمیتونم نظری بدم. اگر سایر دوستان کمک کنن ممنون میشم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DAVOOD. 13 کاربران ویژه ارسال شده در 25 خرداد 1392 من پلاگین Publish to 3D-PDF رو برای نسخه 18.1 دارم . توی پوشه اون سه تا فایل هست که اسم هر سه تا رو میذارم ifcplugin-1.51.msi PublishTo3DPDF_181_2_1.msi PublishTo3DPDF_181_2_1_x64.msi سوال اول . این سه تا چین ؟ دوم . کدوم باید نصب بشه ؟ سوم . چرا فرمتشون به جای exe ، msi هستش ؟ چهارم . چطور باید نصب کنیم اینارو و کدومشو ؟ پنجم . این پلاگین روی نسخه 18.0 نصب میشه یا نه فقط روی 18.1 ؟ آقا کلا توضیح بدید ؟ مرسی . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-MAHDAVI 13 کاربران ویژه ارسال شده در 25 خرداد 1392 دوستان پلاگین publish to 3d pdf رو اکه برای 16 یا 18 دارید شیر کنید خیلی ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DAVOOD. 13 کاربران ویژه ارسال شده در 31 خرداد 1392 آقا کسی نیست پاسخ بده ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 1 تیر 1392 داوود جان من کلی جستجو کردم. اما نتونستم پیداش کنم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DAVOOD. 13 کاربران ویژه ارسال شده در 2 تیر 1392 مهندس من متوجه نشدم گفتین : داوود جان من کلی جستجو کردم. اما نتونستم پیداش کنم. دقیقا منظورتون چیه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...