amin 0 اعضا عادی ارسال شده در 9 خرداد 1391 با عرض سلام و خسته نباشيد آيا امكان دارد دو تير اصلي جايي بهم برسند كه در آنجا ستوني وجود نداشته باشد؟ اگر امكان دارد،نحوه اتصال چگونه است؟ با تشكر به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 9 خرداد 1391 مهندس جان سلام وشما هم پر انرژی باشید مهندس جان این تالار با بحثهای تخصصی در زمینه شاپ دراوینگ فعالیت می کند و بهتر است برای دریافت پاسخ جامع تر و بهتر، این سوال را در تالارهای طراحی سازه سایتهای ایرانسازه یا سیویل استارز مطرح نمایید تا پاسخ دوستان و اعضا این سایتها، از دیدگاه محاسباتی و تحلیلی بیان گردد. اما به نظر من سوال شما جای ابهام دارد. تیر اصلی به تیری گفته می شود که بین دوتکیه گاه قرار گیرد و اگر قرار باشد دو تیر در جایی که تکیه گاهی وجود ندارد بهم برسند، برای برقراری معین بودن معادلات حاکم، ناگزیر بایستی یکی از آنها به دیگری متصل گردد ( یکی از تیرها تکیه گاه دیگری شود) در اینصورت یکی از تیرها فرعی محسوب می گردد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin 0 اعضا عادی ارسال شده در 9 خرداد 1391 ممنون از شما به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 9 خرداد 1391 مهندس جان واقعیت من منظور شما را بهدرستی درک نکردم و با توجه به برداشت خودم از موضوع مطرح شده پاسخ دادم. اگر مطالب تکمیلی تر در این مورد ارائه نمایید، پاسخ دقیق تری ارائه خواهد شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...