aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 6 آذر 1391 شما می توانید از طریق منوی TOOLS دستور CUSTOMIZE را اجرا نمائید و دستور مربوطه را از لیست سمت چپ دستورات انتخاب و دکمه میانبر را در قسمت SHORTCUT تعریف نمائید و با دکمه پیکان دستور فوق را در منوی دستورات قرار دهید به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 6 آذر 1391 دکمه های میانبر پیش فرض تکلا را در یک فایل PDF قبلا داشتم. الآن فرصت نمی کنم آنها را بین فایلهایم جستجو کنم. برای اطلاع از این کلیدها، وارد قسمت Help نرم افزار شوید. عبارت shortcut را جستجو کنید و کلیدهای میانبر پیش فرض را مطالعه نمایید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 6 آذر 1391 مهندس کلید های میانبر تکلا در این تاپیک قبلا مطرح شده اند http://forum.shopdrawings.ir/showthread.php?tid=622&highlight=%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 6 آذر 1391 الحمدلله آنقدر مباحث سایت زیاد و خوب شده که کلا سر در گم شدم. خدا رو شکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...