Pooya.Tajallifar 22 مدیران تالار ارسال شده در 12 آبان 1391 با سلام دوباره به همه دوستان و اساتید عزیز ؛ بعد از مدتی فرصت کوچکی پیدا کردم تا بیام اینجا ودیداری تازه کنم و خسته نباشیدی خدمت همکاران با معرفت و پرکار این سایت عرض کنم. دلم نیومد فقط یه نگاهی به مطالب بندازم و برم، به همین علت مشغول شدم تا برای آغاز این موضوع یک نمونه آماده کردم؛ اما اصل مطلب ؛ همونطور که میدونین تکلا منابعی رو در اختیار ما گذاشته که با دسترسی به اونها و استفاده از امکانات اون بتونیم کاملا اون رو برای خودمون شخصی سازی کنیم، و یا اگر بخوام واضح تر بگم دست ما رو باز گذاشته که اون رو گسترشش بدیم که میشه گفت یه بخش کوچیکش با ماکرو هاست ولی باقی اون در واقع با برنامه نویسیه، با فایلی که آپلودش میکنم و خیلی هم سادست، شاید بهتر بتونم منظورم رو بیان کنم، البته من واقعا هیچ تستی نکردم،و به محض تموم شدنش (که همین الان بود! )دارم آپلودش میکنم، البته دقیقا همینجا بهترین جا برای سعی و خطا و پیدا کردن ایراد و استفاده از نظرات و ایده های سازندست،چون هر کس که اینجا میاد یا کاربر تکلاست یا مشتری تکلا پس جمعمون جمه ،و اگر بتونیم نیاز خودمون که کاربر تکلا هستیم و مشتریانمون رو درست تشخیص بدیم میتونیم تکلا رو طوری گسترش بدیم که کاملا برطرف کننده نیازهای دو طرف باشه.یعنی هم مشتری راضی تر میشه هم مهندس راحت تر. چند مطلب در مورد فایلی که ارسال کردم، ۱-ورژنی که من باهاش کار کردم ۱۷.۰۱ هست که فکر میکنم کسایی که ورژن ۱۷.۰۰ رو هم دارن بتونن استفاده کنن. ۲-حتما اگه تکلا رو نصب کردن پس دات نت فریم ورک رو هم دارید، و نکته اصلی اینجاست که این برنامه چون در ارتباط با تکلاست حتما باید تکلااتون باز باشه تا درست کار کنه!!! خب همینها تا الان میشن ضعفهای یک برنامه دیگه !مگه نه؟!، یعنی خیلی خاصه و فقط با ورژن ۱۷ ها کار میکنه و دیگه اینکه اگه تکلا باز نباشه ارور میده(که حتما بر خوردین به این نوع ارور که یهو از برنامه هاتون میپره بیرون که بهشون میگن ران تایم ارور،یعنی .....حالا بماند خیلی وارد برنامه نویسی نمیخوایم بشیم فعلا !!!) من اینارو گفتم که با روند کلی کار و نوع ایرادها آشنا بشین،حالا اینکه چه برنامه هایی میشه نوشت و چطوری،ایشالله اگه عمری باشهب مدیران صلاح بدونن تا چند وقت دیگه سر فرصت با هم جلو میریم، ضمنا مهندس ایزد پناه عزیز ...ضمن سلام دوباره و خسته نباشید و عرض ارادت بسیار .......مطلب رو در بخش عمومی گذاشتم تا کسانی هم که آشنایی کامل با این نرم افزار ندارند قسمتهای از گستردگی و زیباییهاش رو ببین. فایلی که گذاشتم در واقع یک فایل setup هست که نصب میشه رو کامپیوتر،اگه موفق به استفاده نشدید،عکسشم میگذارم که فضای کار رو بتونین ببینین و مفهوم جملات بالا رو بهتر درک کنین. دانلود به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stoocrart 0 اعضا عادی ارسال شده در 13 آبان 1391 zad j ang kl 5 przyrodo witaj 5 sprawdzian z dzialu 1 reklamacje upc sciaga pl sprawdziany historia 5 kl Gry java lg t500 teresa telenowela zakonczenie rpiosenka za darmo bez logowania android 2 2 aero2 konfiguracja przyroda 5 czesc1 cwiczenie 2 str 22 wierszyki dla nauczycielki od muzyki test diagnistyczny biologia kl 3 gim unit 1 the real tesk klucz naruto shippuuden mugen gustavo lima lady pank dsj 4 1 2 generator kluczy chomikuj xperia s gumowy tabela procentowa odszkodowan pzu instrukcja obslugi dzika 2 globetrotter blueconnect minecraft premium hack hdtv usb dvb t program scenariusz 40 lecia szkoly czesc oficjalna po prostu EDB kartkowka znane utwory na pianino i gitare nie dzialac eksprsowy kod 111 lumia heroes zlota edycja save problem polski slownik nokia n8 miedzy nami 3 zadania ze strony 54 55 jakie moga byc podziekowania dla nauczyciela rozsypanki wyrazowe do wydruku dla klasy6 samsung young zablokowanie polaczen drzwi wejsciowe ocieplane castorama w zamosciu schemat diagramu na lekcji jezyka polskiego gry demo download za darmo klucz pdf slowa na start kl 6 Wave s5380 wylacza sie kompresor schwarzbau forum tapety kosmos win 7 hd orange kod promocyjny doladowania 2012 zbior zadan dla liceum i technikum 2 odpowiedzi jak zdobyc klejnoty dusz jak podglosnic mikrofon w noki c3 gry java 3gp samsung avilla kl 6 wykonaj dzialania dzielenie ulamkow dziesiec sprawdziany nowa era kl5 chomikuj aktywny druk rachunek woda i roztwory 7 zadan sprawdzian ccc buty lasocki junior kids odpowiedzi do testu dzial pierwszy access 3 pobierz fifa 13 demo za darmo w programie instalki jak wymienic lozysko w audi a4 analiza testu po kl 6 2012 prisma ejercicios comienza a1 download jak wlaczyc film tajemniczy ogrod darmowa gra w owoce maszyna na kase plus mix 2012 kody do eset smart security 5 2013 english plus 2 unit 2 fl studio 9 pl full version download nokia lumia 610 jak zgrac zdjeci burza uczuc puls 2012 live with walkman astro chomikuj pl opis pracy nauczyciela przedszkola wypelniony tytul wykonawczy wierszyk dla zony na 25 ubezpieczenia komisja lekarska pzu zycie odwolanie matematyka zbior zadan do lic i tech kurczab pdf grubson wielki mix cos wiecej niz muzyka zippy driver gra chomikuj pobierz zad 3 str 48 biologia kl 3 filtr paliwa opel vectra c kombi 1 9 cdti list motywacyjny po hiszpansku wzor str 8 biologia na czasie klucz do ashampoo undeleter druki noty ksiegowej biquad 900mhz به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...