izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 7 آبان 1391 یکی از پرسشهایی که هنوز برای من بی پاسخ مانده است، قابلیتهای گیوتینهای رایج در بازار ایران می باشد. خیلی جاها شنیده ام که ماکزیمم ضخامتی که قابل برش با گیوتین است، صخامت 15 میلیمتر است. اما در لیست ماشین آلات برخی از کارخانجات تا ضخامت 20 میلیمتر را نیز دیده ام. از این رو این تاپیک را ایجاد کردم تا با همراهی دوستان، اطلاعات جامعی از گیوتینها داشته باشیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بازرگانی حسنی 0 اعضا عادی ارسال شده در 14 آبان 1391 گیوتین یا قیچی ماشینی برای برشکاری ورقها است. گیوتینها در دو نوع ضربه ای و هیدرولیک طراحی و ساخته می شوند. در گیوتینهای ضربه ای اگر ورقی با ضخامت بیشتر از توان دستگاه در زیر تیغه قرار گیرد، ضربه وارد شده باعث خرابی تیغه ها می گردد. اما در گیوتینهای هیدرولیک، حتی در صورتیکه ضخامت ورق بیش از توان دستگاه باشد، اسیب به دستگاه و ورق وارد نمی شود. با توجه به خواص سیستمهای هیدرولیک، گیوتینهای هیدرولیک کارآیی بیشتری داشته و این گیوتینها برای کارهای فلزی مناسب تر می باشند. معمولا گیوتینها در سایزهای 6، 3 و 2 متری تولید می شوند. گیوتینهای هیدرولیک متداول قابلیت برش تا ورق ضخامت 25 میلیمتر را دارا می باشند اما امکان طراحی و ساخت گیوتین ورق با ضخامت 30 میلیمتر و حتی بیشتر نیز وجود دارد. یکی از شرکتهای سازنده گیوتین در استان اصفهان نیز گیوتین عرض 9 متر را طراحی و نمونه هایی از آنرا به بازار عرضه نموده است. ان شالله در روزهای آتی، کاتالوگ برخی از این گیوتینها در این تاپیک قرارداده خواهد شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-MAHDAVI 13 کاربران ویژه ارسال شده در 14 بهمن 1392 من تو 2 تا کارخونه دیدم که ورق 20 هم با گیوتین برش داده شده واین عمل باعث تاب برداشتن ورق شده است البته به دستگاه هم صدمه وارد میشه ولی خیلی ها این کار رو انجام میدهند به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasiri 7 اعضا عادی ارسال شده در 16 بهمن 1392 اختلاف قیمت 15 به بالا زیاده مثلا قیچی 15 رو با 200 می شه گرفت ولی 20 به بالا گرون می شه خیلی و برش 20 با cnc به صرفه تره به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...