Aida 0 اعضا عادی ارسال شده در 12 مهر 1391 من نمی تونم تکلا رو رو ویند.ز ویستا نصب کنم. برای نصبش چه راه حلی هست؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 12 مهر 1391 دوست عزیز بفرمایید چه ورژن از تکلا را مایلید نصب کنید و مشخصات کامپیوتر خود را در خصوص 32 بیتی یا 64 بیتی بودن آن بفرمائید و همینطو ر بنوسید با چه پیغام خطایی روبرو می شید تا بتوانیم مشکل شما را حل نماییم به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 12 مهر 1391 حدس می زنم ویندوز شما64 بیتی هستش و برای اینکه تکلا رو نصب کنید می بایست تکلای 64 بیتی تهیه کنید... به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aida 0 اعضا عادی ارسال شده در 13 مهر 1391 با تشکر از راهنماهیتون. ویندوز من 64 بیتی هست و ورژن 17 (64 بیتی) رو می خوام نصب کنم. فکر کردم شاید اصلا تکلا رو ویستا نصب نشه. کسی تا حالا تکلا رو بر روی وستا نصب کرده؟ اگر دوستان انجام دادند و نصب شده من هم بگردم تا راه حلشو پیدا کنم. و اگر اصلا کلا با هم مشکل دارند من هم ویندوزمو عوض کنم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 13 مهر 1391 چند وقت پیش، این سوال برای کاربر محترم scivl نیز مطرح شده بود که طی تماس با من این موضع را مطرح نمودند. بعدا که پیگیر شدم ایشان فرمودند مشکل از Service pack ویندوزشان بوده است. پس حتما تکلا رو ویستا نصب می شه. امیدوارم scivil اگر به این تاپیک سر زد، اطلاعات و تجربیاتشان را در این خصوص مطرح نمایند. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 13 مهر 1391 به نظر من اگه از ویندوز 7 ورژن 64 بیتی استفاده کنید خیلی بهتره چونکه ویندوز ویستا سنگین ودر عمل کارایی و سرعت سیستم کاهش می ده مطلب بعدی اگه ویندوزتون orjinalهستش و نمی خواین عوضش کنین با ید بگم که قاعدتا وقتی رو ویندوز7 نصب می شه 100 درصد رو ویستا هم نصب می شه چند تا احتمال داره تا پیغام خطایی رو که ویندوز می ده ندونم نمی تونم دقیق راهنماییتون کنم اما احتمال داره از عدم نصب یا قدیمی بودن ورژن netframeworksرو ویندوزتون باشه که این مشکل قابل حل شدن است معمولا اکثر نرم افزار های مهندسی به این موضوع حساسا ویا زبان برنامه نویسی c باشه نرم افزار را از چه شرکتی نهیه کردین ؟ایا مکان پیش فرض نصب را تغییر دادین ؟در مرحله کرک مشکل داره یا اصلا به اون مرحله می رسه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...