رضا زاهدی 19 مدیران تالار ارسال شده در 30 شهریور 1391 یه سوال داشتم ، در پروژه ای ستون ها را بادستک و بیس پلیتشون رو با sub assembelly جو ش دادم و هنگامی که report اسمبلی پارت لیست از ستون هام می گیرم فقط ستون هارو شامل می شه ، می خواستم دستک ها و بیس پلیت رو هم شامل بشه ، من خودم یه کارایی تونستم انجام بدم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم . دوستان کسی با این مشکل برخورد کرده ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 31 شهریور 1391 من سوال رضا را یه کمی باز تر می کنم. در پروژه ای دستک و صفحه ستون را با سای اسمبلی به ستون مدل کرده ایم. می خواهیم گزارش اسمبلی پارت لیست را به نحوی بگیریم که دقیقا آنچه که در پارت لیست نقشه می اید، در این گزارش هم وجود داشته باشد. البته گزارشهایی که می گیریم خود به تنهایی درستند، اما جوابگوی نیاز کارفرما نمی باشند و فعلا مجبوریم بصورت دستی در فایل اکسل اسمبلی پارت لیست، تغییراتی دهیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...