izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 3 شهریور 1391 یکی از مشکلاتی که همواره پیش روی کسانی که تازه در صدد یادگیری نرم افزار تکلا بصورت خودآموز قرار می گیرد، عدم وجود منابع ساده آموزشی نرم افزار می باشد. کتابها، جزوات، CD های آموزشی و حتی دوره های آموزشی، مطالب را فراتر از نیاز یک دانشجوی مشتاق بیان می کنند و این موضوع باعث سردرگمی این عزیزان و حتی در برخی موانع باعث دلزدگی آنها می شود. در مرحله اول یادگیری، نبایستی تنوع مطالب و گستردگی نرم افزار این ذهنیت را ایجاد کند که شما با یک نرم افزار سخت و پیچیده سر و کار دارید. مدلسازی در تکلا بسیار ساده بوده و با دستورات مختصر و حتی با 10 درصد قابلیتهای آن نیز شما می توانید مدلسازی کنید و نقشه های لازم را استخراج نمایید. از دیر باز و بر اساس پیشنهاد مهندس فراهانی در سایت سیویل استارز بر آن بودم که کتاب و یا جزوه گام به گامی برای شروع کار با تکلا تهیه کنم که بدلیل مشغله های کاری، میسر نشد. از این رو با مهندس نباتی به این توافق رسیدیم که مطالب ابتدایی را در تالارها آغاز کنیم. البته ممکن است این مطالب برای بسیاری از اعضا سایت تکراری و یا خسته کننده باشد، اما از این دوستان خواهش می کنم که خاطرات گذشته خود را مرور کنند و در تکمیل و حتی اصلاح مطالب، ما را یاری نمایند. یقینا مطالب بصورت پراکنده و تحت عناوین مختلف ارائه خواهد شد. اما ضروری است که دوستانی که تمایل به یادگیری این نرم افزار توسط مطالب سایت دارند، موضوعات را به ترتیب زیر پیگیری نمایند: 1- گرید بندی و ایجاد خطوط شبکه 2- دستورات بنیادی و پایه تکلا 3- مدلسازی ستون 4- مدلسازی صفحه ستون 5- مدلسازی تیرهای اصلی 6- مدلسازی اتصالات جوشی 7- مدلسازی اتصالات پیچی 8- مدلسازی تیرهای فرعی 9- مدلسازی بادبند 10- مدلسازی شمشیری راه پله 11- نامبرینگ مدل 12- تنظیمات نقشه گیری و اصول ویرایشی نقشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...