izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 6 اردیبهشت 1391 ایجاد پایگاهی برای به اشتراک گذاری دانسته هایمان در زمینه نرم افزارهای تخصصی شاپ دراوینگ و خصوصا نرم افزار تکلا، از دیر باز در ذهن من وجود داشت تا اینکه امروز به یاری خداوند و همکاری بعضی از دوستان این امر تحقق یافت. جا دارد در همین آغاز کلام، از دوست عزیزم آقای مهندس مهران نباتی که به اینجانب افتخار همکاری دادند، خواهر زاده عزیزم آقای مهندس سید اسماعیل حسنی که زحمت طراحی و راه اندازی سایت را متقبل شدند، همسر مهربانم که مشوق و حامی من در این راه بودند و دوست عزیزم آقای مهندس اشکان نامداری که چون برادری بزرگ همیشه همراه من بوده است، تشکر و قدردانی نمایم. هدف از ایجاد این پایگاه، توسعه دانش نرم افزاری فعالان در زمینه شاپ دراوینگ می باشد و خرسند خواهیم شد که بتوانیم پاسخگوی سوالات و اشکالات دوستان و فعالان در زمینه شاپ دراوینگ و خصوصا کاربران نرم افزار تکلا، باشیم. امید است در سایه همدلی و با همکاری دوستان و اعضا سایت، بتوانیم این وبسایت را به تخصصی ترین مرجع شاپ دراوینگ و نرم افزارهای وابسته در ایران تبدیل سازیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...