izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 27 تیر 1391 امروز پیام کوتاهی از یکی از دستان دریافت کردم بدین متن:" سلام، توسایت بهسا صنعت نوشتین که تو xsteel متن فارسی نمی شه.لطفا اطلاعات غلط ندین. میشه نوشت" جا دارد از این دوست عزیز به خاطر گوشزد نمودن این موضوع تشکر کنم. ما قصد انتشار مطالب غلط نداریم. از طرفی علامه xsteel هم نیستیم و شرط جایز الخطایی انسان بر ما نیز حاکم است. فکر کنم این موضوع را در وبلاگ فعلا گرد گرفته ام نوشته ام. در همین جا این موضوع را اصلاح می کنم. قبلا این کار را نتوانستم بکنم. شاید آن زمان تکلای 14 بوده و این قابلیت را نداشته، شاید ویندوز من فارسی نداشته و یا شاید هم من دقا کافی را معمول نکرده ام. به هر حال در قسمت Template editor می توان عبارات فارسی را به همان نحوی که در نرم افزارهای تایپی درج می گردد، درج نمود. ان شا الله در آینده به بحث و تبادل نظر درخصوص template Editor پرداخته خواهد شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shokri 11 اعضا عادی ارسال شده در 28 تیر 1391 سلام با نرم افزارهای فارسی نویس مشکلات فارسی نوشتن حل میشه ..LeoMoon Persian TTT Writer من خودم برای اکثر برنامه ها از این برنامه استفاده میکنم ... و کاملا راضی هستم ... با تشکر صادق شکری به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...