Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 26 آذر 1391 من میگم اگر اون کامپوننت رو خوب میشناسی -- چرا که نه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 29 آذر 1391 با سلامی دوباره و. 10000 خسته نباشید به همه عزیزان یک سوال کلیدی دارم -- اگر با نرم افزار اتوکد آشنا باشید ( که حتما هستسن) توی این نرمافزار برای تغییر مختصات چندین راه وجود داشت - که راحت ترین Z Axix Origin بودش --- که توی این دستور ما راستای محور Z رو با 2 نقطه معرفی میکردیم و مختصات هم روش میوفتاد( یعنی محور Z روی محور معرفی شده می افتاد) آیا همچین امکانی در تکلا هستش؟ از کدام منو میشود تنظیمات تغییر مختصات دست یافت -- خیلی ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 29 آذر 1391 بله وجود دارد. برای اطلاع از آن تاپیک لینک زیر را مطالعه نمایید: http://forum.shopdrawings.ir/showthread.php?tid=721 دستور Set work plane using three points. مشابه با چیزی است که شما در اتوکد انجام می دهید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir0 9 اعضا عادی ارسال شده در 29 دی 1391 دوستان سلام... مثل اینکه همه حسابی گرفتار هستن ...سایت خلوت شده! در مورد گریدهای مورب یا دایره ای که تیرهای کامپوزیت به تیر اصلی عمود نیست نبشی ها وسایر اجزا اتصال چطور مدل میشوند؟(نبشی زاویه قائم دارد و در کنج قرار نمیگیرد) سپاس به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 29 دی 1391 مهندس زیبایی که جدیدا یه اتفاق بسیار خوشایند در زندگی براشون اتفاق افتاده و جا داره من از همینجا بهشون تبریک بگم و جای خالیش تو این چند روزه کاملا محسوس می باشد. بقیه دوستان هم فکر می کنم بعد از تعطیلی چند روزه سایت، یه کمی از درصد اعتیادشون به سایت کم شده و این موضوع برای من خوشایند هم نیست. به هر حال امیدوارم دوستان هر جا که هستند، موفق و موید باشند. در اتصالات تیرهای کج به ستون، دیگر استفاده از نبشی برای اتصال امکان پذیر نیست. در خیلی مواقع طراحان محترم به این موضوع توجه نمی کنند. در چنین مواقعی بایستی مجوز استفاده از پلیت به جای نبشی را از طراح بخواهیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir0 9 اعضا عادی ارسال شده در 29 دی 1391 به به من هم خیلی خیلی بهشون تبریک میگم.امیدوارم همیشه خوب و سلامت باشن... من که هر شب به سایت سر نزنم شبم صبح نمیشه! به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...