izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 21 تیر 1391 برای دیدن جان مقاطع نورد گرم در پلانها بایستی روی پلان دبل کلیک کرد تا View Property باز گردد. سپس وارد منو display شد و در کرکره ای مربوط به پارت، گزینه fast را انتخاب کرد و سپس Modify کنیم. آیا دوستان در مدلسازیهای خود، به روش بهتر و سریع تری برای این کار برخورد کرده اند؟ خرسند می شوم اگر نظرات دیگری توسط دوستان ارائه گردد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 4 آبان 1391 یه سوال چطور میشه توی پلان، مقطع جان تیری با پروفیل IPE را دید... ایا راهی هست؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 4 آبان 1391 مگر با همان تنظیمات fast مطرح شده در بالا، جان را نمی توانید ببینید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 5 آبان 1391 ممنونم مهندس ایزدپناه فکر میکردم از ctrl+e باید کاری کنم. باید در display قسمت part رو روی fast بزاری... بازم ممنوم.. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aramiss 28 مدیران تالار ارسال شده در 12 آبان 1391 سلام میخواستم بدونم چطوری میشه جان تیرها رو تو محیط مدل در حالت وایرفرم به صورت ندید مشاهده کنم وقتی که زاویه دیدمون به بال تیر عمود باشه مرسی به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasiri 7 اعضا عادی ارسال شده در 12 آبان 1391 با درود به همه دوستان..به نظر من همون خط دید ببینی بهتره.. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد محمدی 0 اعضا عادی ارسال شده در 12 آبان 1391 ممنون از آقای ایزدپناه و آقای آرامیس مرسی به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...