poyani 0 اعضا عادی ارسال شده در 24 مرداد 1396 سلام وخسته نباشید خدمت مدیریت سایت وتمام دوستانیکه سوالات مطرح شده رو کامل پاسخ میدن واین بزرگواری اونهارو میرسونه. سوالم اینه دوستان بنده چند وقتیه درگیر یه پروژه ودر واقع یه سیستم جدید ساختمانی هستم که در حال ثبت اختراست.مدلسازی این طرح رو بنده در تکلا انجام دادم .منتهی میخوام از مدلم انیمیشن تهیه کنم که مث 3DMAXشروع به ساخت سازه بشه در یک بازه زمانی خاص منتهی هر چی توسایت تکلا گشتم چیزی ویا دستور تنظیماتی یا پلاگینی پیدا نکردم هر چند یه راهنمایی راجب TEKLA MODEL APiکرده بود و گفته بود در advence optionدر تکلا میتونید یه کد رو بنویسید و....بعد ماکرو انیمیشن نمایان میشه به هرحال نتونستم انجام بدم مبهم بود.اگر دوستان روشی راهکاری بلدن لطفا راهنمایی بکنید ممنونم.ازمهندس ایزد پناه ودیگر دوستان وبخصوص مهندس اصلانی هم تشکر میکنم همیشه لطف دارن وبه سوالات بنده پاسخ میدن. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed Aslani 23 مدیران تالار ارسال شده در 28 مرداد 1396 مهندس با نرم افزار KeyShot میتونید رندر عکس و فیلم از پروژتون تولید کنید.محیط کاربریشم خیلی ساده اما رندراش حرفه ایه اگر متریال رو درست تعریف کنید و سیستمتون جوابگوی رندرگیری باشه. لینکشم اینه https://soft98.ir/software/3d-tools/6547-luxion-keyshot.html به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
poyani 0 اعضا عادی ارسال شده در 1 شهریور 1396 سلام جناب مهندس ممنونم از راهنماییتون.ومچکرم بابت لینک و آدرس نرم افزار.آرزوی موفقیت وسربلندی براتون دارم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...