bijankaraji 0 کاربران ویژه ارسال شده در 1 خرداد 1394 با سلام من بتازگی افتخار عضویت در این تالار گفنگو را پیدا کردم به عنوان یه کاربر تازه با تکلا چند سوال دارم : 1 : من از تکلا 19 استفاده میکنم که یکی از برنامه های مهندسی عمران شرکت فانوس هست بعد از نصب وباز شدن در گزینه فقطEnvironment > US Metric را داره در نتیجه من در قسمت کاتولوگ پروفیل که فقط پروفیل کانادا و امریکا رو داشت من کاتالوگ پروفیل اروپا رو ایمپورت کردم و حالا کاتالوگ اروپا رو دارم . سوال اینجاست که ایا این کار اشکالی داره؟ 2 : من در طراحی مدلینگ دوس دارم تمامه ستونها را مثلا به رنگ سبز و تیرها با ابی و غیره انتخاب کنم ایا این کار امکان داره؟ 3 : در یکی ازفایلها یدف تمرینهای تکلا تمرین 5 من بعد از نصب تیر و ستونهام وقتی خواستم یک فوندتسیون سلب تجرا کنم بر روی تیر و ستونهام هر کاری کردم که این فونداسیون از خارجیترین گوشه تیر و ستونم اجرا کنه نمیشد و برنامه فونداسیون رو از محل تلاقی تیر و ستون اجرا میکنه حتی با استفاده از دستور اوور راید هم نتونستم . مشکل با منه یا چیز دیگه ای هست؟ من فایل قبل و بعد از اجرا رو گزاشتم البته بعد از خیلی ازمایش تونستم با اوور راید و دستور نییر تیرهامو کامل کنم ولی هنوز نصف ستونام سقف نداره. 4: در رافتر (خرپا) که اجرا کردم هر کاری کردم که یه خط از مرکزش رسم کنم تا بنونم محل نصب برسهای افقی و عمودیو اجرا کنم نشد. با تشکر بیژن انصاری به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 18 خرداد 1394 سلام من همیشه خود environment defult رو نصب کردم. اگر انوایرمنت رو نصب کنید بغیر از کاتالوگ متریال اشتال از قابلیتهای دیگه هم بهره خواهید جست انتخاب رنگ سلیقه ای است اما انتخاب رنگهای متنوع باعث سهولت چک مدل و حتی مدلسازی می شود. مثلا اگر همه تیرها یک رنگ باشند تمیز نوع تیر بصورت چشمی عیر ممکن می شود در مورد دو سوال آخر با انتخاب درست حالتهای اسنپ و ممارست بیشتر حتمن انجام خواهد شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رحیم 0 کاربران ویژه ارسال شده در 24 خرداد 1394 با سلام خدمت دوستان من در مدلی دیدم که اسمبلی آن قفل شده ولی نمی دونم از کجا بایستی این تنظیمات را انجام بدم و کاربرد این برای این هست که اگه پروژه اصلاحیه داشت نام اسمبلی تغییر نکنه یا برای کار دیگه ای هستش. ممنون میشم که دوستان راهنمایی بفرمایند. عکس به پیوست به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رحیم 0 کاربران ویژه ارسال شده در 25 خرداد 1394 با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم پس از نامبرینگ راهی هست که کد اسمبلی قفل بشه و بعد از اصلاحیه این کد اسمبلی عوض نشه. به خاطر اینکه در بیشتر پروژه ها اصلاحیه نقشه داریم و برای خود من هم پیش اومده و این کار را کردم و کد اسمبلی عوض شده(تنظیمات نامبرینگ را انجام دادم) ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنن. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 28 خرداد 1394 نامبرینگ را نمی شه قفل کرد. اما در قسمت user defined ... می توان المانها را lock کرد به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed Aslani 23 مدیران تالار ارسال شده در 28 مرداد 1395 سلام یه سوال؟ چه جوری میشه فایل های اضافی با پسوند dg در فولدر دراووینگ رو پاک کرد-منظورم فایل هایی که نقشه هاش پاک شده و فقط فضا اشغال میکنه. البته اگه کسی سر میزنه به سایت-بد جور سوت و کوره اینجا به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبائی 22 مدیران تالار ارسال شده در 3 شهریور 1395 برای اینکار باید آیکن مربوط به این دستور رو به نوار ابزار اضافه کنید. ۱-به منوی Tools > Customize بروید ۲-داخل کادر فیلتر به دنبال Remove unnecessary drawing files بگردید و روی آن کلیک کنید. ۳-دستور مورد نظر را به نوار ابزار دلخواه خود در سمت راست اضافه کنید. ۴-پنجره ها را ببندید. ۵-یکبار تکلا را راه اندازی مجدد نمایید تا دستور قابل استفاده باشد. حالا میتواندی از این دستور براحتی استفاده کنید. "برگرفته از www.ziba-saze.ir" به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed Aslani 23 مدیران تالار ارسال شده در 4 شهریور 1395 عالی مهندس زیبایی. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...