izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 11 شهریور 1392 در سیستم سقف کُرمیت از تیرچه های فولادی با جان باز در ترکیب با بتن استفاده می شود.. در ساخت تیرچه های مذکور از یک تسمه، در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده در جان استفاده می شود. برای پرکردن فضای خالی بین تیرچه ها از قالب های ثابت مانند بلوک های سیمانی، پلی استایرن، طاق ضربی ، قالب های موقت فولادی (کامپوزیت ) و یا هر پرکننده سبک استفاده می شود. فواصل تیرچه ها بسته به نوع قالب از 73 سانتی تا 100 سانتی متر متغیراست ، روی سقف نیز با 4 الی 10 سانتی متر بتن پوشانده می شود.. تیرچه ها از نوع خود ایستا بوده و به همین علت هیچ نوع شمع بندی در زیر سقف مورد نیاز نمی باشدو تیرچه ها به نحوی طراحی می شوند که بتوانند وزن بتن خیس، قالب ها و عوامل اجرایی سقف را به تنهایی تحمل کنند. پس ازاین که بتن به 75% مقاومت مشخصه خود می رسد ، تیرچه های فولادی با بتن به صورت یک مقطع مختلط وارد عمل شده و بارهای مرده و زنده سقف را تحمل می کنند به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed Aslani 23 مدیران تالار ارسال شده در 26 شهریور 1392 در عمل نمی توان از جک های سقف استفاده نکرد چون بلافاصله بعد از بتن ریزی سقف خیز مثبت میدهد و برای قالب بندی شناژ مخفی (تای بیم ) هم به جک کوبی احتیاج هست البته در دهانه های بالای ۴ متر .در حقیقت با استفاده از یک ردیف جک زیر قالب شناژ مخفی خیز منفی هم به تیرچه ها میدهند . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 28 شهریور 1392 تا عرشه فولادی هست چرا تیرچه... مزایا -کاهش هزینه در متریال -کاهش هزینه قالب بندی -کاهش هزینه برای شمع - سازگار تر با سیستم تاسیسات نسبت به سقوف دیگر -اجرای بسیار ساده و کم هزینه و با سرعت برشگیرها -سرعت بالای اجرای این سقف و اونی که من دوست دارم -بتن ریزی چند سقف به صورت همزمان که کاهش قابل توجهی در هزینه و زمان پرت دارد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 29 شهریور 1392 مهندس جان من در این زمینه مطالعه نکرده ام اما شنیده ام که می گویند سقف عرشه فولادی در برابر تنشهای حرارتی ضعیف است. آیا شما در این مورد مطالعه ای داشته اید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samadi 8 اعضا عادی ارسال شده در 29 شهریور 1392 کرومیت مزایای خودشو داره هزینه ورق فولادی رو نداره سطح زیرش اماده برای نازک کاریست نیاز به شمع نداره چند سقف همزمان بتن ریزی میشه سرعت اجراش فوق العاده بالاست وزنش هم پایینه هر کدوم جای خودش خوبه مهندس باید فقط هر کدوم در مکان صحیح خودش استفاده بشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janjani 7 مدیران تالار ارسال شده در 1 مهر 1392 شرکتهای معتبر اجرای عرشه فولادی مش مخصوص برای مفابله با تنشهای حرارتی دارند و این مشکل رو رفع کردند. کرومیت بدون شمع اجرایی است اما روش مطمئنی نیست. همچنین سرعت ان نسبت به عرشه خیلی کند است و همچنین هزینه قالب بندی و ساخت تیرچه از معایب دیگر است. من همیشه دنبال راههای تمیز وبدون دردسر هستم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...