samadi 8 اعضا عادی ارسال شده در 4 تیر 1392 با سلام دوستان قبلاً سوالی کردم جوابی نتونستم بگیرم ، یا شاید هم نتونستم درست منظور سوالمو بیان کنم تا دوستان پاسخ درستی بدن ، به هر حال سوال این بود که اگه دقت کرده باشید تو محیط تکلا بعد ا ز نصب با چرخ وسط موس نمیشه به راحتی و با سرعت رو یه قسمت خاص زوم کرد ( منظورم اینجا زوم سریع با چرخ وسط موسه مثل اتوکد) چگونه این کار رو باید انجام داد ؟ پاسخ : از منوی Tools گزینه Options و از اونجا advance options رو انتخاب کنید سمت چپ گزینه model view رو پیدا کنید و انتخاب کنید از بین گزینه های کادر سمت راست گزینه Xs- zoom-step-ratio-in-mouseweel-mode رو انتخاب کنید مقدار این گزینه به صورت پیشفرض 0.25 هستش شما اگه بیشترش کنید سرعت زوم رو با چرخ وسط موس افزایش دادید . بنده رو عدد 0.75 گذاشتم نتیجه مناسب بود حالا به دلخواه خودتون هر عددی می تونید بذارید فقط دقت داشته باشد اعداد بزرگ باعث میشه که با کوچکترین چرخش موس مدل از دیدتون خارج بشه ( یعنی زوم خیلی سریع و زیاد ) . در پایان امیدوارم بدرد بقیه بخوره این مطلب به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 10 تیر 1392 دستت درد نکنه مهدسجان - من به همین مشکلبر خورده بودم اما نتونستم پیداش کنم -- واقعا مقدار زوم کم بودش به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...