RoOozbeh 10 اعضا عادی ارسال شده در 23 اسفند 1391 با سلام برای مقاصد کاربردی در پروژه ها معمولا نرم افزارهای زیادی وجود دارند که شما را در این زمینه ها یاری میرسانند اما به دلیل وسعت زیاد این نرم افزارها و عدم آشنایی و همچنین نبود زمان کافی برای تست نرم افزارها و انتخاب بهترین این تاپیک رو ایجاد کردم تا در صورت نیاز به یک نرم افزار کاربردی برای نیل به هدفی خاص در اینجا درخواست خود را مطرح کنید.. بنده در حال ویرایش یکسری ویدیو هستم و نیازمند یک برنامه کانورتور که قابلیت تبدیل رنج وسیعی از فایلهای تصویری را داشته باشد را دارم..همچنین نیازمند یک ابزار ساده ویرایشی عکس ها به منظور ایجاد توضیحات بروی عکسهای گرفته شده از پنجره های محاوره ای تکلا هستم که دارای ابزاری همچون هایلایت ..فلش و بقیه ابزارهای ایجاد متن و نشانه ها باشد پیشاپیش از کمک شما دوستان ممنونم به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pooya.Tajallifar 22 مدیران تالار ارسال شده در 24 اسفند 1391 سلام روزبه جان من این برنامه هارو استفاده میکنم و کاملا پاسخگوی نیازهای مشابه من با شما هست: برای ضبط فیلمها از دسکتاپ که به نظرم Camtasia بی رقیبه و میشه گفت snagit هم بد نیست! رو ی عکسهایی که میگیری من FastStone Capture رو پیشنهاد میکنم.البته باز هم Snagit ! بد نیست، برای تبدیل چندین فایل همزمان به فرمتهای ویدیویی دیگه ،برنامه زیاده ،من از Avs Video Converter استفاده میکنم،،البته گاهی سلیقه ای هم هست، تونستی اینا رو هم نگاه کن،اگه نتونستی پیدا کنی بگو لینک دانلود برات بذارم؛ Powerful Video Converter Aimersoft Video Converter Nidesoft Video Converter Any Video Converter Ultimate 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoOozbeh 10 اعضا عادی ارسال شده در 24 اسفند 1391 avs و fast ston رو گذاشتم زیر دانلود برنامه های کم حجمی هستن باید دید جوابگوییشون چطوره درحقیقت من میخوام یه سری ویدیو با فرمت غیر استاندارد که قابل شناسایی برای Camtasia نیست رو کانورت کنم ... اگر موفق نشم مجبورم از Feed back ویدیو ها کپچر کنم ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...