izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 12 بهمن 1391 پس از تغییر هاست سایت، مشکلاتی ورود به سایت حادث گردید که بازهم از دوستان بدلیل مشکلات ایجاد شده عذرخواهی می نمایم. هنوز مشکل ورد به سایت بصورت کامل رفع نشده است که در حال بررسی است و ان شالله به زودی رفع خواهد شد. من خودم از سه روش به اینترنت دسترسی دارم. خدمات ADSL شرکت مخابرات، خدمات شرکت مبین نت و شرکت پارس آنلاین. متاسفانه با مبین نت اصلا نمی توانم وارد سایت شوم. با پارس آنلاین بگیر نگیر داره، اما با مخابرات به سادگی وارد می شوم. طبق مشورتهایی که با دوستان صاحب نظر داشتم، ظاهرا سایت برای شرکت مبین نت تعریف نشده است و بایستی با آنها تماس بگیرم و سایت را معرفی کنم. از اینرو لازم است بدانم دوستانی که برای ورد به سایت مشکل دارند، از خدمات اینترنتی چه شرکتی استفاده می نمایند تا با آن شرکتها نیز تماس گرفته شود. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed Aslani 23 مدیران تالار ارسال شده در 13 بهمن 1391 ُبنده با سه روش ADSL SHATEL-GPRS-WIMAX ircell هر وقت کاننت شدم مشکلی نداشته به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-MAHDAVI 13 کاربران ویژه ارسال شده در 13 بهمن 1391 من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم مشکلی برای ورود به سایت نداره به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoOozbeh 10 اعضا عادی ارسال شده در 14 بهمن 1391 عصر تلکام ...بیشتر مواقع صفحه لود نمیشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir0 9 اعضا عادی ارسال شده در 14 بهمن 1391 من از شاتل اسنفاده میکنم و چند وقتیه که با سایت مشکل دارم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pirooz 3 اعضا عادی ارسال شده در 15 بهمن 1391 مخابرات . بگير نگير داره . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DAVOOD. 13 کاربران ویژه ارسال شده در 17 بهمن 1391 من وایمکس ایرانسل دارم بگیر نگیر داره البته ای اواخر مشکلات کمتر شده به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radmehr 17 اعضا عادی ارسال شده در 20 بهمن 1391 سلام!!! من هم از پارس آنلاین استفاده میکنم که سالهاست وصل نمیشه به سایت با هر مرورگری -- اما امروز مورخ 1391/11/20 با مرورگر opera تونستم وارد بشم به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...