civileng 0 اعضا عادی ارسال شده در 9 بهمن 1391 سلام وقتی یک پروژه را با تکلا مدل میکنم وقتی که از پروفیل های IPEاستفاده میکنم در قسمت REPORTها قسمت PROFILلیستوفر پروفیل های مصرف شده در سازه را صفر نشون میده البته اگه از پروفیل ها پیش فرض استفاده کنم نشون میده.علت چیست؟کلا برای گرفتن لیستوفر پروفیل ها ی مصرف شده یا ورق های مصرف شده در تیر ورقها توضیح دهید.با تشکر لطفا کلا در خصوص لیستوفرهای مهم و کاربردی تکلا توضیح دهید.با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeed Aslani 23 مدیران تالار ارسال شده در 9 بهمن 1391 احتمال داره که نامبرینگ رو انجام نداده باشین یا کلا نامبرینگ شما ایراد داشته باشه بعد از پایان یافتن مدلینگ حتما دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنید: Tools /Diagnose & repair Models/Diagnose moodel Tools / Diagnose & repair Models/Repair moodel Drawing & reports/ Numbering/Number Modified objects Tools / Diagnose & repair Models/Diagnose & repair All numbering به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javad_1r 6 اعضا عادی ارسال شده در 10 بهمن 1391 من هم با این مشکل قبلا مواجه شدم و همونطوری که دوست گرامیمون اشاره کردن بدلیل نامبرینگ نکردن این اتفاق می افته به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 11 بهمن 1391 در حالتی هم که متریال انتخاب شده در کاتالوگ نباشد، وزن صفر درج می شود. کلا منشا چنینی مشکلاتی یا نامبرینگ یا انتخاب متریال است. لطفا این دو موضوع را بررسی نموده و در صورتیکه مشکل کماکان وجود داشت، اعلام نمایید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 11 بهمن 1391 ضمنا در مورد ریپورت نیز لینک زیر را مطالعه نمایید: http://forum.shopdrawings.ir/showthread.php?tid=533 به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...