civileng 0 اعضا عادی ارسال شده در 6 بهمن 1391 با سلام .اول اینکه وقتی طراحی سازه را در ETABSانجام داده ایم برای طراحی اتصالات در تکلا آیا باید نیروی برشی و لنگر و نیروی محوری موجود در محل اتصال را دستی وارد نماییم و یا اینکه اصلا اتصالات را بیرون از نرم افزار تکلا انجام دهیم و فقط در تکلا مدل کنیم؟؟سوال دیگه اینکه برای طراحی اتصال با نبشی نشیمن ساده از کدام کامپوننت باید استفاده کنیم؟با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DAVOOD. 13 کاربران ویژه ارسال شده در 6 بهمن 1391 سلام دوست عزیز این مطلب در تایپیکی قبلا فکر میکنم مورد صحبت قرار گرفته از جست و جوی سایت استفاده بکن پیداش میکنی . به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
civileng 0 اعضا عادی ارسال شده در 6 بهمن 1391 سلام هرچه گشتم پیدا نکردم.در صورت امکان راهنمایی فرمایید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
izadpanah 45 مدیرکل ارسال شده در 6 بهمن 1391 بصورت خلاصه: در تکلاهای رایج بازار که بصورت قفل شکسته است، شما می توانید بارگذاری کنید، اما دسترسی آن به انتخاب آئئین نامه محدود است. نسخه اورجینال آن هم ائئین نامه های مورد تایید ایران را ندارد. پس عملا بایستی از فاز طراحی با تکلا خارج شد. در مورد کامپوننتهای تکلا نیز بایستی بگویم که کامپوننتهای پیش فرض، غالبا با دیتیلهای ایرانی همخوانی ندارن و خیلی از دیتیلهای اتصالات را نمی توان از آنها استفاده نمود. خصوصا زمانیکه دیتیلها جوشی باشد. در چنین مواقعی شما می توانید از کامپوننتهای نزدیک به دیتیل مورد نظر استفاده نموده، سپس با اکسپلود کردن کامپوننت، اتصال مورد نظر خود را بسازید. توصیه من و روشی ه غالبا من دارم، بی خیال شدن کامپوننتهای پیش فرض و ساخت اتصال بصورت دستی است. سپس این اتصال را با کپی پیست و یا کاستوم کامپوننت کردن، می توانید در جاهای دیگر استفاده نمایید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javad_1r 6 اعضا عادی ارسال شده در 9 بهمن 1391 مهندس کاش می شد برنامه ای اتخاذ می کردین تا با همکاری اساتید این سایت یک کتاب خانه از کامپوننت های رایج در کشورمون رو هوشمند سازی کنیم به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir0 9 اعضا عادی ارسال شده در 10 بهمن 1391 مهندس جواد عزیز کم کم به مرحله ای میرسید که میبینید به این کار آنچنان نیازی نیست. باید به روشهای دقیق تر و سریعتر رسید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...